fbpx

Northwave Tattoo2 mez

A Northwave 2016-os mezkínálatában a kerékpáros életérzést tükröző vidám, egyben figyelemfelkeltő dizájn szerepel. Az olasz kerékpáros ruhaspecialista széles palettáján a Tattoo2 egyedi, stílusos viselet, nem versenyorientált mezmodell, szabása sportos, terep vagy aszfaltos kerékpározáshoz egyaránt beválhat.

northwave_tattoo2
Tollrajzot alkalmazó dizájn nem sok kerékpáros mezen szerepel, így az egyedi megjelenés a Tottoo2 esetében garantált. A különleges stílus persze nemcsak a sporttársaknak szól: egy ilyen mezben hajtó kerékpárost a gépjárművezetők is könnyebben észrevesznek, felfigyelnek a nem mindennapi dizájnra. Esetleg felmerülhet az ellenvetés, hogy a Tattoo2 fekete, ráadásul döntően sötét tónusú, de a legtöbb közlekedésbiztonsággal kapcsolatos kutatás erre rácáfol: a színes, tarka mezek észlelése semmivel sem gyorsabb, egyedül a „fluo” lehet előnyös, de a legfontosabb tényező a kontraszt biztosítása, amelyben a Northwave Tattoo2 modell egyáltalán nem szűkölködik. A monokróm tollrajznál keresve sem találunk kontrasztosabb dizájnt!

Az olasz márka „figyelemfelkeltő” mezkollekciója a stílus mellett erősíti a kerékpárosok összetartozását, a többi közlekedőkben pedig tudatosítja a kerékpározás fontosságát, a bicajos életérzés pozitív kisugárzását. Mindemellett a Tattoo2 fejlett technikát alkalmazó alapanyagból készül, a Lightech szövetnek köszönhetően kiváló szellőzést biztosít, könnyű, kényelmes és praktikus viselet. Továbbá kellően rugalmas is, így bár nem szorosan testhez álló, szabása sportos, kényelmes, akár mindennapos kerékpározáshoz, edzésre, túrázásra beválhat, országútra vagy MTB-sporthoz egyaránt ajánlható. A gyors száradás a meleg napokon mindenképpen jól jön, mosás után szeretett bicajos mezünk akár pár órán belül ismét rendelkezésre áll.

northwave_tattoo2_3Az ördög persze a részletekben rejlik: a zsebek szegélyét képező fényvisszaverő betét a káprázatos grafika mellett alkonyatban, illetve rossz látási viszonyok közt kap szerepet. Ha már a „tárolókapacitást” említettük, a jól kialakított három hátsó zsebből a középső keskenyebb de mélyebb, így növelve a funkcionalitást. A rövid YKK minőségi cipzár az olasz gyártótól már elvárt „extra”, de mivel ezt, illetve a zsebeket gyakran használjuk, kidolgozásuk pontossága és minősége nagy mértékben befolyásolja a mez használati értékét.

Bármi is legyen rájuk nyomtatva, a Northwave maximalista szemlélettel tervezett kerékpáros felsőket kínál, profi szabással és kidolgozással, méltóak a gyártó minőség iránti elkötelezettségéhez. A Northwave figyelemfelkeltő mezkínálatában számos szín és grafikai változat szerepel, így mindenki saját ízlése szerint hívhatja fel magára a gépjárművezetők figyelmét.

northwave_tattoo2_2Jellemzők:

  • rövid ujjas, sportos szabás
  • Lightech alapanyag
  • könnyű és rugalmas
  • kiváló szellőzés, izzadságelvezetés
  • gyorsan száradás
  • 18 cm-es YKK cipzár
  • 3 hátsó zseb
  • fényvisszaverő rátét a zsebek felett
  • figyelemfelkeltő grafikai dizájn
  • méretválaszték S-4XL

Ajánlott fogyasztói ár: 15 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo