fbpx

NORTHWAVE SHARE THE ROAD rövid ujjú mez, sárga

northwave_hirdetes_2A Northwave ruházat története 1993-ban kezdődik az olaszországi Montebellunában, a Dolomitok lábánál lévő festőien szép kisvárosban. Az első szponzorált versenyzőjük a helybéli montis világsztár, Alessandro De Bertolis, nemsokára pedig a világ- és olimpiai bajnok Paola Pezzo is Northwave mez alól villogtatta ki a mindenki által ismert védjegyét, a csipkés melltartót. Na és ki ne emlékezne Mario Chippolini extravagáns, egyedi mezdizájnokra, amelyekért rendre kifizette az UCI által kirótt büntetést.

northwave_share_2
Most pedig álljunk meg egy pillanatra a történeti visszatekintésben (folyatás pár nap múlva a következő bemutatóban), és vessünk egy pillantást a Northwave egyik legnépszerűbb mai mezmodelljére, a Share the Road-ra! Természetesen a lehető legkorszerűbb alapanyagok jellemzik: Lightech elnevezésű pillekönnyű, nedvességelvezető, “lélegző” szövet, minőségi, 18 cm hosszú cipzár, 3 tökéletesen elhelyezett hátsó zseb, illetve “láthatósági” szín és nagyméretű, fényvisszaverő logók adják meg a jellegzetes esztétikai hatást.

northwave_share_1
northwave_hirdetes_1Szabása hátul kissé hosszabb, KRESZ-jelzés motívuma tovább fokozza a biztonságot, szinkronban a  Northwave „Be visible, be safe” jelmondatával, azaz „légy látható, légy biztonságban”! A dizájn elsősorban közúti közlekedéshez passzol, de bármilyen kerékpározási helyzetben maximális kényelmet nyújt. Öt méretben kapható, egészen XXL-ig.

Ajánlott fogyasztói ár: 15.990 Ft

A legfrissebb Northwave információk a hazai forgalmazó honlapján: KATTINTS IDE!

northwave_logo

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo