fbpx

NORTHWAVE Razer sportszemüveg, fényes fekete/fehér

Elsőrangú optikai tulajdonságainak, pára- és karcmentes polikarbonát lencséjének, pillekönnyű szerkezetének köszönhetően a Northwave Razer kiemelkedik a sportszemüvegek kínálatából. A víztaszító lencsebevonat lehetővé teszi, hogy még esős időben is használható legyen, száradáskor a vízcseppek nem hagynak nyomot a felületen. A speciális fókuszpont kialakítás kevésbé erőlteti meg a szemet, és teljes mértékben kiküszöböli a lencsetorzítást. Dioptrialencsével is kiegészíthető: a szemüvegkeretre feltehető az erre szolgáló rögzítés.

northwave_razer_2

Emellett a fül- illetve az orrtámaszok tetszőleges formára állíthatók, így a Razer arcformára szabható, maximális kényelmet biztosít. northwave_razer_4A támaszok felületén alkalmazott lágy, hipoallergén alapanyag még jelentős izzadtság mellett is biztosítja a kellő tapadást, elkerülhető a bosszantó csúszkálás. A füstszínű sötétített lencse mellett a szemüveghez tartozik két tartalék lencse is: egy átlátszó és egy narancsszínű, így a szemüveget különböző fényviszonyok mellett is remekül ki lehet használni. További tartozék a cipzáras kemény tok és a tisztítókendőként is használható textil tartótasak.

Razer_Black_white_1

Az olasz Northwave kerékpáros ruházati legenda történetét pedig ott folytatjuk, amikor a 90-es végén megjelenik az első, színvilágának köszönhetően a mezőnyből egyértelműen kiszúrható cipőmodell, amelyben Ivan Gotti megnyeri az 1997-es Giro d’Italiát. Innen datálható, hogy a specialista cipőgyártók elkezdenek egyedi, a márkát könnyen beazonosítható sportcipőket készíteni.

nortwave_hirdetes_31998-ban feltűnik egy új montis csillag, az ausztrál Cadel Evans, aki Team MTB cipőben arat világkupa-győzelmet. A “cross country királynő”, Paola Pezzo olimpiai győzelme révén a Northwave márka immár minden sportrajongó által ismert. 2002 pedig az “Oroszlánkirály”, azaz Mario Chippolini nagy éve, amikor országúti világbajnoki győzelme mellett Evolution cipőben, teljes Northwave ruházatban számos Tour de France és Giro d’Italia szakaszt, illetve tavaszi klasszikus versenyt nyer. Új Northwave szponzorált versenyző a norvég Gunn Rita Dahle, aki később Paola Pezzohoz hasonlóan sok éven át egyedül uralja a női MTB CC mezőnyt.

A Razer ajánlott fogyasztói ára: 19.990 Ft

A legfrissebb Northwave információk a hazai forgalmazó honlapján: KATTINTS IDE!

northwave_logo

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo