fbpx

NORTHWAVE PRO rövid ujjas kesztyű hosszú csuklórésszel

Sokan gondolják, hogy a kerékpáros kesztyűk világában nincsenek csodák: télen legyen hosszú ujjas és meleg, nyáron pedig rövid és jól szellőző. Az alapgondolat helyénvaló, de az ördög ugyebár a részletekben rejlik! A kesztyű a kerékpárral érintkező három érintkezési pontunk egyike, így kényelmünk, biztonságunk szempontjából meghatározó kellék. Természetesen nem mindegy, hogy a kesztyű milyen alapanyagból készül, milyen vastag, a tenyérrész mennyire tapadós, milyen a szabása, mennyi időt vesz igénybe a felhúzás és levétel, illetve nem utolsósorban, fokozza-e a biztonságunkat…

northwave_pro_kesztyu_1

A NORTHWAVE PRO technikai nyári kesztyűmodell sportos szabással és hosszú csuklórésszel. Szerintünk szabása eleve egy sokakat zavaró problémát old meg: a csuklórész nem ideális hely a tépőzáras rögzítéshez: lehet kissé kényelmetlen, de zavarhat is a kerékpár irányításában is. A varrás nélküli, szilikonos csuklórész egy csapásra megoldja a kérdést, a levételt segítő gyűrűk mindemellett praktikus kezelést tesznek lehetővé. És az sem elhanyagolható tényező, hogy a NORTHWAVE PRO aerodinamikusabb kialakítású, mint a hagyományos szabású típusok.

northwave_pro_kesztyu_3
northwave_pro_kesztyu_2Ezután vegyük sorra, hogy a NORTHWAVE PRO milyen választ ad a bevezetőben szereplő kérdésekre! A kesztyű külseje fejlett, könnyű hálós alapanyagot alkalmaz, a tenyérrész pedig ideális tulajdonságokkal rendelkező szintetikus Clarino® szilikon rátétekkel, amely biztos fogást és megfelelő tapadást tesz lehetővé, ellenben nem növeli jelentősen a vastagságot, így a közvetlen érzés a tenyér és a markolat között megmarad. A Northwave a fent említett szabással párosítva ezt a technológiát „Biomap”-nek hívja. A hagyományos szivacspárnázás helyett a NORTHWAVE PRO rázkódáselnyelő HD szivacsbetéteket kap, amely kiváló kényelmet biztosít a tenyérrész túlzott megvastagítása nélkül. A HD betétek további előnyös tulajdonsága a gyors száradás: akár az izzadság elvezetése, akár a mosás után használat szempontjából praktikus.

Biztonságunk fokozása is fontos szempont a kerékpáros ruházat kiválasztásában, válaszképpen a “Be visible, be safe” kampány keretében a Northwave megalkotott egy új kollekciót, amelynek része a most bemutatott kesztyűmodell. A NORTHWAVE PRO-t egyedi tulajdonsága a figyelemfelkeltő grafika, illetve a biztonságot fokozó fényvisszaverő hátoldali logó, így ideális viselet a forgalmas városi közlekedésben. Nehéz nem észrevenni az ilyen kesztyűt viselő kerékpárost – akár nappal, akár szürkület után.

northwave_pro_kesztyu_4Jellemzők:

  • Rövid ujjú, sportos Biomap kialakítás
  • Clarino® alapanyagú tenyérrész szilikon rátétekkel
  • rázkódáselnyelő HD szivacsbetétek
  • könnyű hálós felsőrész
  • varrás nélküli, szilikonos csuklórész
  • levételt segítő gyűrűk az ujjak között
  • hüvelykujjon gyorsan száradó törlőbetét
  • beépített szellőzők a felsőrészen és az ujjak között

Szín: zöld-fekete

Méretek: S-XXL

Számos további figyelemfelkeltő dizájnnal rendelkező kesztyűmodell a Northwave kínálatában!

Ajánlott fogyasztói ár: 11.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo