fbpx

Northwave Hammer Junior kerékpáros cipő

Emlékezetessé tehetjük csemeténk számára a közelgő gyermeknapot – kiváló kerékpáros motivációs ajándék egy profi kerékpáros cipő, óriási lökést adva a kibontakozó bicajos “karriernek”. Íme a Northwave Hammer Junior, az olasz specialista gyerekspecifikus cipőmodellje!

northwave_hammer_jr_5
A Northwave minden kerékpározással kapcsolatos igényt magas minőségi szinten elégít ki: nincs ez másként a gyermek/ifi korosztály számára tervezett Hammer Junior cipőmodell esetében sem. Mintha már hallottuk volna ezt a modellnevet! – Igen, a Hammernek kapható felnőtt modellváltozata, ráadásul a montis Hammer mellett a speciális cyclocross felhasználásra szánt Hammer CX is elérhető kis hazánkban. A Northwave patinás palettáján középkategóriát képviselő modellcsaládról van szó: halkan megjegyzem, más gyártók esetében ne “középen” keressük a hasonló technikai színvonalat!

northwave_hammer_jr_3

Természetes gumival kombinált JAWS talp és Thermowelded erősítések…

Nemrég olvastam, hogy az XCE világbajnok Kathrin Stirnemann téli edzéseit előszeretettel végzi a Northwave Hammer CX modellben. Jelen bemutatónk főszereplője a Hammer CX édes testvére (pontosabban öcsikéje vagy húga), technikai jellemzői között csemegézve megtalálható a BioMap technológia, amely a speciális szabásával és varrásmentes kialakításával minden lábfejforma esetén optimális tartást és kényelmet biztosít. Az Ultralight PU talp nejlon szerkezetű, amelynek alsó felületéhez hőpréseléssel rögzül a TPU gumírozott JAWS járófelület – ezt nevezik Thermowelded konstrukciónak. A gumibakokkal kiegészített a talp kellő tapadást biztosít, a cipő tömege mégis alacsony marad. Erre jön még a szerkezetbe integrált sarok- és orrvédelem, és már csak hab a tortán a kiváló minőségű AirSport talpbetét.

A Hammer CX, a most bemutatott Junior "bácsikája"...

A Hammer CX, a most bemutatott Junior “bácsikája”…

A HAMMER Junior rögzítése gyors és egyszerű: a két darab aszimmetrikus tépőzár a kiváló tartás és állíthatóság mellett plusz kényelmet is biztosít. (Kettőnél több tépőzár el sem férne a kisméretű cipőn, továbbá az ifjú kerékpárosok nem rendelkeznek olyan erővel, ami erősebb záródást kívánna.) A felsőrész PU-megerősített varrásai védenek a víz és a szél bejutásától. A Hammer Junior ezek alapján versenyzésre is bőven alkalmas: reméljük a gyermek ilyen magas szintre is fejlődik a kerékpározás terén. Ha mégsem így történne, akkor sincs nagy gond: élvezettel fog tekerni a családi vagy egyéni bicajtúrákon, nagyobb kényelemben és hatékonyabban mint bárki más – lévén párját ritkítja a gyermekméretű, igényes, azaz a Hammer Juniorhoz hasonló kerékpáros cipő.

northwave_hammer_jr_4Jellemzők:

 • 32-38-es méret, gyermek/ifi Hammer modellváltozat
 • tökéletes első komoly kerékpáros cipő
 • Ultralight PU talp
 • könnyű, varrás nélküli PU felsőrész
 • Biomap kialakítás
 • természetes gumival kombinált JAWS talp
 • integrált sarokvédelem
 • Thermowelded erősítések
 • 2 aszimmetrikus tépőzár
 • AirSport talpbetét
 • 356 g/db

Javasolt fogyasztói ár: 21.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo