fbpx

Northwave Evolution kesztyű

A Northwave Evolution rövid ujjas nyári kesztyű az olasz ruházati specialista széles kínálatában a fokozott teljesítményt biztosító technikai vonalat erősíti, sportos szabással fejlett technikai alapanyagokkal és kiváló szellőzéssel. Mind MTB, mind országúti használatra beválhat, a melegebb napokra kiváltképp ajánlott.

northwave_evo_kesztyu_small
A kesztyű a kerékpárral érintkező három érintkezési pontunk egyike, így kényelmünk, biztonságunk szempontjából meghatározó kellék. Nem mindegy, hogy a kesztyű milyen alapanyagból készül, milyen vastag, a tenyérrész mennyire tapadós, milyen a szabása, mennyi időt vesz igénybe a felhúzás és levétel, illetve nem utolsósorban, elősegíti-e a biztonságunkat. A Northwave prémium kategóriás Evolution modellje fejlett alapanyagokat alkalmaz, mint például a Clarino® tenyérrész, továbbá a vékony de hatékony zselés betétek a kényelem mellett a biztos fogást és a tartósságot is elősegítik.

Az Evolution a pontos illeszkedést biztosító Biomap technológia alapján készül. A gyártó ezzel a fejlett, a versenysportban bevált kialakítással akadályozza meg a kéz zsibbadását, a már említett optimális vastagságú zselés betétek a mozgásszabadság korlátozása nélkül biztosítják a rezgések csillapítását, illetve a biztos fogást. A részben hálós felsőrész a legmelegebb napokon is kellő szellőzést tesz lehetővé, csökkentve a kézfej izzadását, egyben megkönnyítve a levételt. A lehúzást különben az ujjakon lévő (egyébkét fokozott tapadást biztosító) betétek is segítik, így a tépőzár kisebb, tovább növelve a mozgásszabadságot.

northwave_evo_kesztyu_mainBiztonságunk fokozása fontos szempont a kerékpáros ruházat kiválasztásában, válaszképpen a Northwave a „Be visible, be safe” kampány keretében több figyelemfelkeltő fényvisszaverő elemet integrál. A most bemutatott, az Evolution kollekció részét képező rövid ujjas nyári kesztyű felsőrészén a mintázat egésze egy nagyméretű fényvisszaverő elem, emellett a Northwave logó ugyancsak „világít” a közúti forgalomban. Ezek természetesen napnyugta után vagy rossz látási viszonyok esetén kapnak jelentőséget. Emellett a Evolution kesztyűmodell kapható „fluo zöld” változatban, amely már önmagában figyelemfelkeltő – különösképpen a fekete színnel kombinálva biztosítja a láthatóságot fokozó kontrasztot. Így már nehéz nem észrevenni az Evolution kesztyűt viselő kerékpárost, ráadásul nemcsak azért, mert mert megjelenése stílusos, divatos. A kezdeményezés mindenképpen üdvözítő, támogatjuk!

Jellemzők:

 • rövid ujjú, sportos szabás általános felhasználásra
 • Biomap kialakítás a kézzsibbadás megelőzése és az hosszú távok teljesítése érdekében
 • Clarino® alapanyag a tenyérrészen
 • optimális vastagságú, kiváló tapadást biztosító rázkódáselnyelő zselés szivacsbetétek
 • varrás nélküli kialakítás
 • levételt segítő gyűrűk az ujjakon, amelyek egyben a tapadást is fokozzák
 • hüvelykujjon puha és gyorsan száradó törlőbetét
 • kiválóan szellőző, könnyű hálós felsőrész
 • kis méretű tépőzár
 • számos nagyméretű fényvisszaverő elem a kézfejen
 • fluo zöld-fekete és fekete színben
 • S-XXL méretben

Ajánlott fogyasztói ár: 11 490 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo