fbpx

NORTHWAVE BODYFIT EVO téli aláöltözet

northwave_bodyfit_6Kerékpározni bármilyen ruházatban lehet, ami nem akadályozza a láb mozgását és az előre tekintést. Viszont a kellemes közérzet, a fokozott sebesség vagy éppen farkasordító hideg bizony speciális kerékpáros ruházatot feltételez! Felejtsük el a kötött pulcsit, a két egymásra húzott pólót: szerezzünk be valóban kerékpározáshoz tervezett, minőségi darabokat: higgyétek el, viselésük nagyban fokozza a kerékpározás élményét a mostani, kevésbé ideális időjárásban.

Nem szükséges egyszerre négy évszakos bringás ruhatárat beszerezni, például megfelelő aláöltözettel a melegebb időjáráshoz tervezett darabok is kellemes érzést nyújthatnak a hűvösebb időjárásban. A „moduláris” kerékpáros ruhatár, azaz a réteges öltözködés praktikus és költségkímélő. Persze nem mindegy, hogy milyen aláöltözet típust választasz: a minőség- és funkcionalitásbeli különbségek meglepően nagyok. Íme, NORTHWAVE BODYFIT EVO, amely a garantáltan kellemesebbé varázsolja a késő őszi vagy téli kerékpározást!

A BODYFIT EVO professzionális, varrásnélküli, lélegző aláöltözet. Tervezésekor az elsődleges szempont a tökéletes illeszkedés, az észrevehetetlen érzés volt. Tökéletes izzadság elvezetést biztosít, a bőr minden körülmények között száraz marad – még intenzív testmozgás során is. Második bőrként simul a testre, rugalmasan követve minden mozdulatot. Ráadásul tömege mindössze 172 g!

northwave_bodyfit_4Jellemzők:

  • S/M vagy L/XL méret
  • polipropilén üreges szálú alapanyag
  • varrásmentes kialakítás
  • magas nyak
  • mindössze 172 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 16.980 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo