fbpx

MSX SLR 55 Classic 2007-es széria

Akár 40 liter térfogat, hátoldalán gyorsrögzítővel. Extrém strapabíró, Cordura-hoz hasonló felső anyagból Tarpaulin 1000Plus anyaggal kombinálva, minden varrat 100 % víz- és pormentesen hegesztve. Felső becsavarható tépőzár az újonnan kifejlesztett VSS-sel, plusz tépőzárral és a külső fedélen található gyorszár csattal. Műanyag erősítésű belső rész biztosítja a táska test formastabilitását.

Stabil és bevált gyorsrögzítő modul Polyamid 6.6 műanyagból készítve, SSM-Quicklock-Modul biztosítja a gyors és biztonságos le- és felszerelést minden fajta kerékpár csomagtartóra / -ról. Letépődés-mentes belső gumizás, mely teljesen megakadályozza a műanyag csúszását a lakkozott fém felületen, és hatékonyan megakadályozza a nem kívánatos táskamozgásokat és nyüsszögéseket.

Hatásosan fényvisszaverő PLUS-MINUS PROSAFE biztonsági elemek az oldal felületeken, nagy erősségű 3M szalagból. Belső fekvésű, kivehető plusz zseb biztosít jobb áttekinthetőséget a belső térben.

Opcionális hosszában állítható és párnázott vállpánt a válltáskaként való használatához, gumírozott szállító fül, Quick Adapt-Modul (QAP) egy opcionális külső táska rögzítéséhez.

Szimmetrikusan az első és hátsó csomagtartón egyaránt használható.

MSX SLR 55 Classic 2007-es széria

Ára: 15.000 Ft

Forgalmazó:
EVOBIKE NAGYKERESKEDÉS ÉS BEMUTATÓ TEREM
info@evobike.hu
www.evobike.hu

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo