fbpx

Mitas Tomcat (R12) MTB külső gumi

R12_TOMCAT_54-584_black_rendr-rimA múltban igen népszerű, nagy érdemeket szerzett Rubena márka idéntől Mitas néven kerül a kerékpár-kereskedések polcaira. A fejlesztések terén a névváltás egyben „turbó fokozatba” kapcsolást is jelenti: a több tucat MTB köpenymodell kiszolgálja mind a versenyorientált, mind az amatőr kerékpárosokat, ezen felül minden terepviszonyhoz, stílushoz a legmegfelelőbb mintázat és kialakítás áll rendelkezésre. A Mitas Tomcat R12-mintázatú külső gumi az MTB hobbikerékpárosok széles táborát célozza meg, pontosabban azokat, akik nem elégszenek meg a dózerutak kihívásaival, nem ijednek meg a nehéz terepviszonyoktól.

A legendás dél-afrikai Cape Epic többnapos MTB-verseny beszállítójaként a Mitas egyértelműen letett névjegyét a világ legpatinásabb MTB-gumigyártók szűk és elit táborában. Az ott alkalmazott csúcstechnikák a legnehezebb terepviszonyokhoz, a világsztárok által igényelt magas szintű teljesítményhez, a káprázatos tempóhoz és kerékpár-irányításhoz passzolnak – természetesen az elit élvonalhoz járó árszínvonalon.

Mindazonáltal a kedvezőbb árfekvésű külsőknek is bőven jutott az ott alkalmazott technikából, illetve a versenyeken megszerzett tapasztalatokból. A most bemutatott Tomcat agresszív mintázatával a kemény terepviszonyokhoz készül, nem ijed meg a nedves sáros körülményektől, a kövekkel, gyökerekkel szabdalt egynyomtávos ösvényektől. Költséghatékony, optimális megoldást kínál a kalandvágyó hobbikerékpáros számára, illetve használatával a versenyzők kiváló edzőköpenyhez juthatnak.

A versenyzésben megszerzett tapasztalatokat a kedvezőbb árfekvésben is kamatoztatja a cseh márka!

A profi versenysportban megszerzett tapasztalatokat a kedvezőbb árfekvésben is kamatoztatja a cseh márka!

A Tomcat markáns, nyílt, mély mintázata törmelékes vagy sáros körülmények közé való, kiváló öntisztuló képességgel rendelkezik. A bütykök közötti elhelyezett apróbb mintázat a nedves körülmények között hatékonyan stabilizálja a kerékpárt, megakadályozva az esetleges kicsúszást. A mintázat R12 névre hallgat, és hasonlóságot mutat a versenyhasználatra tervezett Mitas sárgumikéval. Felépítését tekintve a Tomcat drótperemes, gazdaságos kivitelű modell, a sáros körülményekhez ideális 2,1” szélességben, 27,5“-es és 29“-es változatban egyaránt rendelkezésre áll.

A Mitas köpenyek minőségében megbízhatunk: még a kedvezőbb árfekvésű modellek is itt Európában készülnek, a cseh cég éves szinten 6 millió külsőt és 10 millió belsőt állít elő, a legkorszerűbb gyártástechnológiákkal, a legmagasabb minőség-ellenőrzés mellett.

small_logo_Mitas_DesignedJellemzők:

  • edzéshez vagy hobbi felhasználásra ajánlott, kedvező árú MTB külső
  • nehéz terepviszonyokhoz
  • markáns, nyílt, mély mintázat törmelékes vagy sáros körülmények közé
  • kiváló öntisztuló képesség
  • 27,5“-es és 29“-es méretben
  • 54 mm-es szélesség
  • 120 kilóval terhelhető
  • 22 tpi szövetsűrűség
  • „Classic” szövetszerkezet
  • 940 grammtól

Ajánlott fogyasztói ár: 2.890,- Ft-tól
További info:
www.mitas.co.hu
www.facebook.com/RubenaHungary

rubena_2016_mtb_cat_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo