fbpx

Mitas Flash külső gumi (immár E-bike változatban is)

Manapság az általános kerékpáros közlekedésre tervezett külső gumik közt ugyanúgy jelentős különbségeket találunk, mint mondjuk az MTB-szakágban, köszönhetően részben az elektromos rásegítéses E-bike elterjedésének. A Mitas Flash köpenycsalád 2016-ban már a dinamikusan bővülő, várhatóan a kerékpáros közlekedést teljes egészében megreformáló pedelec szegmens számára is elérhető.

Mitas_Flash
Az elektromos kerékpár lényegesen nagyobb erőhatást fejt ki a keréken, a motor és akkumulátor többlet terhelést jelent, így a szokványos városi használatra tervezett külsők általában nem elég erősek és ellenállók e célra. Az E-bike-ok esetében a defektjavítás nehézségére is gondolni kell, amely a bonyolultabb meghajtás miatt egyáltalán nem kellemes feladat, főleg ha az út közben történik, megakadályozva az időben történő célba érést. A Mitas Flash háromféle hatékony defektvédelemmel kapható: Antipuncture System (APS), Stop Thorn (ST) és Stop Thorn Ultimate (STU), amely 1, 3, illetve 4 mm vastag védelmet alkalmaz, minimálisra csökkentve a defekt kockázatát.

A Mitas Flash modellcsalád a megerősített szövetszerkezetnek köszönhetően megbízható és ellenálló. Gördülési ellenállása az átgondolt mintázat révén alacsony, egyesíti a hatékony haladást a kiváló tapadással, a biztonságért pedig az oldalfalon elhelyezett fényvisszaverő csík felel, láthatóvá téve a kerékpárost a sötét utakon. A fényvisszaverő elem minden futófelületi defektvédelemmel ellátott (APS, ST, STU) Flash modell tartozéka.

A Mitas Flash természetesen nemcsak E-bike-ok számára nyújt ideális megoldást, hanem bármilyen általános közlekedésre használt kerékpáron beválhat, kiváltképpen ahol a köpeny nagyobb terhelésnek van kitéve. Akár a csomagos kerékpáros túrázás is a tarsolyában van: a Flash egyik változata, a Long Way, kifejezetten hosszú távú túrázáshoz, mostoha körülményekre készül.

Jellemzők:

  • többféle változatban kapható, 2016-ben már E-bike-hoz is
  • három szintű hatékony defektvédelem
  • alacsony gördülési ellenállás
  • aszfaltra optimalizált, ellenálló és jó tapadást biztosító mintázat

Ajánlott fogyasztói ár: 1990 Ft-tól (Flash Classic)

További információ a gyártó honlapján, vagy www.facebook.com/RubenaHungary

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo