fbpx

Mitas Cityhopper külső gumi

Az új Cityhopper modell hiánypótló városi külső gumi a cseh Mitas kínálatában, többféle trendi színben csinosítja a mindennapos közlekedésben használt kerékpárokat. A Mitas Cityhopper modellcsalád relatíve széles kialakítású, városi közlekedésre, túrázásra optimalizált, mindemellett kedvező árával is kecsegtet.

Mitas_CityhopperPontosan milyen űrt tölt be a Cityhopper az amúgy meglehetősen széles Mitas-palettán? A legendás Rubena utódaként a gyártó a találó elnevezésű modelljével a trendi megjelenés felé vette az irányt. A Cityhopper többféle változatban is elérhető, sima fekete is “akad” a kevésbé feltűnő megjelenést kedvelők számára. Aki pedig a három színes változat egyike mellett dönt, egyéniségét, ízlésvilágát kommunikálhatja a közlekedők felé: nehéz szó nélkül elmenni egy krémszínű “városugratóval” szerelt városi bicaj mellett!

A Cityhopper technikai színvonala sem lebecsülendő: az APS elnevezésű defektgátló megoldás 1 mm vastag védelmet ad a futófelület alatt, így csökkentve a meghibásodás kockázatát. A színes városi köpenycsalád a megerősített szövetszerkezetnek köszönhetően megbízható és ellenálló, így akár E-bike használatra is ajánlható. Gördülési ellenállása az átgondolt, aszfaltra tervezett mintázat révén alacsony. Végezetül a biztonságért az oldalfalon elhelyezett fényvisszaverő csík felel, láthatóvá téve a kerékpáros közlekedőt a sötét utakon – viszont kizárólag az RS-jelzésű modellek esetében.

És mintha a Mitas fejlesztőmérnökök ismernék a magyar városokban tapasztalható útburkolati viszonyokat, a Cityhopper kellően ballonos kialakítást kapott. Így például ha túrázni indulunk, akkor sem kell feltétlenül lecserélni a külsőt, ez a modell garantáltan bírja a többlet terhelést. A Cityhopper mind hagyományos trekking, mind 26”-os kerékmérethez elérhető.

Jellemzők:

  • négyféle színben kapható
  • trendi megjelenés
  • hatékony APS defektvédelem
  • RS fényvisszaverő csík
  • aszfaltra optimalizált, ellenálló és jó tapadást biztosító mintázat
  • ballonos, 50 mm-es szélességgel

Ajánlott fogyasztói ár: 2790 Ft-tól (Cityhopper Classic)

További információ a gyártó honlapján, vagy www.facebook.com/RubenaHungary

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo