fbpx

Mitas Cheetah (R15) MTB külső gumi

Nemcsak a versenyfelhasználásra szánt külsők világában mozog otthonosan a hosszú és fényes múltra visszatekintő cseh Mitas márka – “leánykori nevén” Rubena. A Cape Epic beszállítójaként a Mitas egyértelműen a gumiköpenygyártás élvonalában helyezkedik el, az új Cheetah MTB külső ezzel szemben a megfizethető szegmensben kínál optimális megoldást az átlagkerékpáros számára.

small_logo_Mitas_DesignedA Cheetah mintázata leginkább a felső kategóriás Zefyros modellre hajaz, magasabb oldalbütykökkel ellátva a jobb kapaszkodóképesség érdekében. Mindazonáltal a szinte zárt futófelületének és az alacsony középső bütyköknek köszönhetően kis gördülési ellenállást jelent, így rendkívül gyors mintázat. Azokhoz a terepiszonyokhoz passzol leginkább, ahol hétvégi kirándulásainkat tesszük: így főként döngölt erdőgazdasági utakra vagy murvás terepre ajánlható. Tapadása, kapaszkodó képessége ezekhez bőven elegendő, továbbá aszfalton, egyéb szilárd burkolaton ugyancsak könnyedén haladhatunk rajta.

R15_CHEETAH_54-622_black_rendr-rim
A trekking- és crosskülsőkkel szemben a Cheetah lényegesen ballonosabb, szélessége 54 mm, azaz 2,1″, amely a fokozott tapadás mellett a komfortra is jótékony hatással van. Bőven terhelhető, strapabíró, így az útminőség és a terepviszonyok függvényében akár csomagos túrázásra is beválhat.

Összefoglalva a Mitas Cheetah egy drótperemes, kifejezetten gazdaságos kivitelű MTB- és crossköpeny, edzéshez vagy hobbi felhasználásra ajánlott. Ára kedvező, az általa nyújtott teljesítmény és a legendás megbízhatóság függvényében az ár/érték aránya kimagasló. A Mitas eme újdonsága 27,5“-es és 29“-es méretben egyaránt elérhető.

Mitas Cheetah

Mitas Cheetah

Jellemzők:

  • edzéshez vagy hobbi felhasználásra ajánlott kedvező árú MTB-/crossgumi
  • 27,5“-es és 29“-es méretben
  • 54 mm-es szélesség
  • magasabb oldalbütykökkel a jobb kapaszkodóképesség érdekében
  • döngölt utakra, murvás terepre ajánlható
  • csendes, fürge mintázat kis gördülési ellenállással
  • 120 kilóval terhelhető
  • 22 tpi szövetsűrűség
  • 940 grammtót

Ajánlott fogyasztói ár: 2.890,- Ft-tól
További info:
www.mitas.co.hu
www.facebook.com/RubenaHungary

rubena_2016_mtb_cat

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo