fbpx

Michelin Wild Rock’R 2 Enduro külső gumi

A Michelin Wild Rock’R 2 Enduro nevéhez hűen az egyik legnépszerűbb MTB-stílusnak az igényei szerint készült. Az Enduró pályák általában kövesek, így a Wild Rock’R 2 külső gumi ellenálló, megbízható, a kiváló tapadást és fékezhetőséget helyezi előtérbe magabiztosságot nyújtó szélességgel, továbbá futófelületen alkalmazott kétféle gumikeverékkel.

Michelin Wild Rock'R 2
A Wild Rock’R 2 határozottan ballonos, a megadott 2,35″ érték a legtöbb abroncson konzervatív, a megnövelt kontaktfelület a kettős GUM-X gumiösszetétellel pedig kiváló tapadást biztosít. Létezik egy még lágyabb gumikeverékes Wild Rock’R 2, a MAGI-X, amelyet a patinás francia gyártó döntően első kerék használatra ajánl. A mintázat nem túl magas, a középső rész masszív és irányspecifikus, ezzel növelve a fékteljesítményt, illetve csökkentve a gördülési ellenállást. Mindazonáltal a maximális tapadásra való törekvés a Michelin Wild Rock’R 2-t nem avatja suhanóssá, ellenben a kanyarokban és a technikás, köves terepszakaszokon minden wattot kamatostul visszakapunk. Kevésbé kihívást jelentő terepviszonyok közt megfontolandó, hogy a Wild Rock’R 2 elöl történő alkalmazása egy gyorsabb mintázatú hátsóval párosítva.

Habár nem kifejezetten sárgumi, a Wild Rock’R 2 megállja a helyét bármilyen időjárási körülmények közt, akár kemény, akár felázott terepen. A puha gumiösszetétel mindenképpen szerepet játszik ebben, de még a nedves köveken is magabiztosan haladhatunk. A Wild Rock’R 2 a megfelelő abroncson Tubeless rendszerként szerelhető, így a kiló körüli tömege sem növekszik, amely egyértelműen a ballonosság, a tapadás és az megbízhatóság ára. Hazánkban az Enduro kerékpárok leggyakoribb kerékméretéhez, az új MTB-szabványnak tekinthető 650b, azaz 27,5”-os méretben, illetve 29” kerekekhez egyaránt kapható, ráadásul több változatban, talán mondani sem kell, hogy hajtogatós kevlárszálas kivitelben.

Jellemzők:

  • enduro felhasználásra ajánlott
  • kiemelkedő fékhatás
  • fokozott tapadás és kanyarstabilitás
  • csökkentett gördülési ellenállás
  • száraz körülményekre, köves terepre optimalizált
  • többféle terep- és időjárásviszonyban alkalmazható
  • 2,35″ szélesség
  • 1050 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 20 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo