fbpx

Michelin Protek Cross külső gumi

A Michelin Protek Cross külső gumi család minőségi, költséghatékony megoldást kínál az általános közlekedésre használt kerékpárok számára. Ideális munkába járóknak, mindennapos használatra, de ugyanúgy beválhat túrázáshoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy egyéb szabadidős kerékpározáshoz rendszeresített bringák esetében.

Michelin Protek Cross Max N
A Michelin Protek Cross többféle szélességben áll rendelkezésre, így többé-kevésbé bármilyen általános használatú 700c kerékméretű kerékpárra felszerelhető. Megbízható társ, mivel a gyártó a modellcsaládot PROTEK, illetve PROTEK MAX defektvédelemmel látta el (az utóbbi 5 mm vastagságú réteg!), futófelülete 3D mintázattal rendelkezik, így szilárd burkolat mellett murvás vagy döngölt erdei utakon egyaránt alkalmazható. Tehát a Protek Cross egyáltalán nem kívánja meg a tükörsima felületet, amelyet a hazai utakon úgysem gyakran látunk! A kerékpáros közlekedők biztonságát az oldalfalra felvitt Reflex fényvisszaverő-technológia fokozza.

A Protek Cross modell mind száraz időjárásban, mind nedves úton megbízhatóan irányítható. A mindennapos közlekedés mellett túrázásra is beválhat, lévén  a most bemutatott 40 mm-es modellváltozat kellően ballonos, és a relatív magas nominális nyomásnak köszönhetően terhelhető is. Érdemes megjegyezni, hogy a német Radfahren Aktiv magazin összehasonlító tesztjén a Michelin Protek Cross minden egyéb trekking külsőt maga mögé utasított. A tesztelők véleménye szerint jól egyesíti a defektállóságot az alacsony gördülési ellenállással, a PROTEK MAX defektvédelem rendkívül hatékony megoldás a mindennapi kerékpározásban.

Jellemzők:

  • trekking- és városi kerékpárokra ajánlott
  • szilárd burkolatú és vegyes minőségű utakra
  • PROTEK, illetve bombabiztos 5 mm vastag PROTEK MAX defektvédelem
  • biztonságot fokozó “Reflex” fényvisszaverő technológia
  • drótperemes kivitel
  • többféle méretben elérhető , a bemutatott változat 40 mm szélességgel rendelkezik
  • tartósságot előtérbe helyező gumikeverék

Méretválaszték:

  • 32-622, 700c kerékméret
  • 35-622, 700c kerékméret
  • 40-622, 700c kerékméret

Ajánlott fogyasztói ár: 6150 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo