fbpx

Merida rövid ujjas mez

A Multivan Merida Biking Team immár 12 éve a profi sport csúcsát képviseli, ami már önmagában vonzóvá teszi a tajvani világmárka kerékpáros ruházatát. A 376 kódszámú csapatszín-dizájnnal ellátott rövid ujjas Merida mezmodell fejlett technikai alapanyagból készül, vérbeli csúcsmodell, amelyre bármely specialista ruhagyártó büszke lehetne.

merida_ruhazat_1A Merida nem bízta a véletlenre a Multivan Merida Biking Team csapatruházatot, a montis csillagok igényei szerint itt Európában készül, a cross country és maraton versenyzéshez legoptimálisabb kialakítást kapja. A könnyű és gyorsan száradó technikai CoolMax Fire alapanyag kiváló nedvességelvezetést és szellőzést biztosít, az utóbbit a terepkerékpározásra jellemző tempóhoz jobban illő teljes hosszban alkalmazott Camlock cipzár emeli a lehető legmagasabb szintre. Még a legforróbb napokon vagy a kopár napperzselte terepen sem lesz gond a mezzel. A klasszikus három hátsó zseb, illetve a zsebre nyomtatott fényvisszaverő csík teszi teljessé a funkcionalitást.

A kerékpáros mezek esetében döntő, hogy az anyag a bőrfelületről elvezesse az izzadságot, így a kellemes közérzet mellett csökken a testhőmérséklet is. A szabás pedig legyen testhez álló, de ettől függetlenül kényelmes, illetve a mez rendelkezzen a szükséges praktikumokkal, figyelmes részletekkel, mint például könnyen a kezelhető cipzár vagy felcsúszást megakadályozó derékkialakítás. Ez a Merida rövid ujjas mez esetében maradéktalanul megvalósul: a cipzár minőségi YKK-típus, a derékrészen praktikus szilikoncsíkot találunk, a könnyű és gyorsan száradó CoolMax Fire alapanyag pedig kétségtelenül az egyik legjobb választás.

A profi szabás, a kellemes közérzet és a funkcionalitás ebben az esetben stílusos viselettel párosul. Az idei Multivan Merida Biking Team design kis eltéréssel – az egyéb szponzorok feltüntetése nélkül -, a Merida márkát jobban kihangsúlyozva köszön vissza. Mi biztosan ezt választanánk az „autentikus” változattal szemben, de lényeg nem is ez, hanem a mez által nyújtott teljesítmény, ami lényegében azonos szintű a versenyhasználatban lévővel. Összefoglalva a most bemutatott mezmodell egyértelműen „fullextrás” választás, méltó a „Multivan” csapat és a Merida kerékpárok hírnevéhez!

Jellemzők:

  • MTB versenyhasználatra tervezett, fejlett technikai alapanyagot alkalamzó rövid ujjas mez
  • könnyű és gyorsan száradó CoolMaxⓇ Fire alapanyag
  • kiváló nedvességelvezetés és szellőzés
  • teljes hosszban Camlock (YKK) cipzár
  • szilikonbetétes derékkialakítás
  • klasszikus három hátsó zseb
  • fényvisszaverő csík
  • egyedi Merida csapatszínben
  • XS-3XL méretben

Ajánlott fogyasztói ár: 14 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

merida_mez

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo