fbpx

Merida MG-3 fejvédő

A Merida MG-3 kerékpáros fejvédő az „ EPU In-mold2” technológiának köszönhetően megbízható, jól szellőző és divatos kialakítású, minden modell napellenzővel készül, a REVentialtion technológia, pedig a kisebb légellenállást biztosítja.

Merida MG-3 fejvédő

Az „LW4D” rögzítő rendszer segítségével, a fejvédő könnyedén és biztonságosan rögzíthető, a tarkótámasz állítható. A megnövelt biztonságot a körbevezetett fényvisszaverő csík szolgálja. Négy színben kapható, a team-változat remekül passzol a hasonló festésű Merida kerékpárokhoz.

Merida MG-3 fejvédő

Az ISC (Internally Scooping Technology) egy olyan új gyártástechnológia alkalmazása a fejvédő gyártásban, ahol a belső légterelő/vezető nyílásokat megnagyobbítják, és minden felesleges anyagmennyiséget eltávolítanak a belső felületről. Az eredmény egy könnyebb és jobban szellőző fejvédő, amelyet örömmel használhatunk.

Merida MG-3 fejvédő

Az LW4D egy három dimenzióban állítható rögzítő rendszer, amely a fejkörfogat 75%-án kapcsolódik, nagy biztonságot és komfortérzetet nyújt. Az egyedülálló magasság állításnak köszönhetően elegáns, kecses és könnyű viselet biztosít a mindennapos használat során.

Merida MG-3 fejvédő

Egyéb adatok:
Méret: 55-61 cm
EPU szivacs mag
Tömeg: 255 gr
18 szellőző
In-Mold Microshellx2
Tartozék napellenző
Fényvisszaverő csík körbe
Teljes héjborítás
Ára: 10 990 Ft
Bővebb információ a hazai forgalmazó, a Bikefun Kft. honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo