fbpx

Merida Charger fejvédő

A Merida bukósisakok több, mint egy évtizede nyújtanak kiváló kényelmet, kellemes szellőzést és biztonságot elismerésre méltó technikai szinten. A mountain bike-hoz tervezett modellek közül a Charger kedvező áron kínálja a felsorolt fontos tulajdonságokat. Divatos, strapabíró, tartós darab, mindennapos közlekedéshez, általános MTB használathoz ideális választás.

merida_2014_Helmets_MTB_5536

A Merida Charger kerékpáros fejvédő az In-mold technológiának köszönhetően megbízható, jól szellőző és divatos kialakítású, napellenzővel rendelkezik, a 15 szellőzőnyílásnak, illetve a Cool Comfort szivacsbetéteknek köszönhetően mind a szellőzés, mind a kényelem terén jól teljesít. A „2D Dial Fit Shield” rögzítő rendszer segítségével, a fejvédő könnyedén és biztonságosan a fejméretre és formára állítható, illeszkedése pontos, a tarkótámasz pedig ugyancsak állítható. A kényelmet és biztonságot a beépített bogárháló is fokozza. Két színben kapható, a „Team”-változat remekül passzol a hasonló festésű Merida kerékpárokhoz, a piros pedig úgymond a közös nevező a mai modern bicajok megjelenésében.

2014_Helmets_MTB_5560

Habár a Charger bukósisak modell nem számít prémium modellnek, a technológiai színvonalra nem lehet panasz. Például a 2D Dial Fit Shield két dimenzióban állítható rögzítő rendszer, amely a fejkörfogat nagyobbik részén biztosít kapcsolódást, biztonságot és komfortérzetet nyújtva. Az ISC (Internally Scooping Technology) egy olyan új gyártástechnológia alkalmazása a fejvédő gyártásban, ahol a belső légterelő/vezető nyílásokat megnagyobbítják, és minden felesleges anyagmennyiséget eltávolítanak a belső felületről. Az eredmény egy könnyebb és jobban szellőző fejvédő, amelyet örömmel használhatunk.

merida_2014_Helmets_MTB_5538A Charger In-mould eljárással készül, alapanyaga ugyanúgy EPS hab, mint a felső kategóriás modelleknél. Lebomlásra nem hajlamos tartós megoldás, így sokáig élvezhetjük a fejvédő kényelmét és biztonságát. Az ugyancsak kényelmes, széles pántok természetesen tökéletesen illeszkednek, a csat is egyszerűen, gyorsan állítható tárcsás rendszerű. Napellenzője lecsatolható, megfelelően erős kialakítású. Két méretben kapható a lehető legjobb illeszkedés érdekében. A Charger elegáns, kecses és könnyű viselet biztosít a mindennapos használat során.

Adatok:

  • 53-57 cm vagy 58-62 cm méretben
  • EPU szivacs mag
  • 15 db szellőző
  • In-Mold Microshell
  • tartozék napellenző
  • Cool Comfort szivacsbetétek
  • teljes héjborítás
  • kétféle színben: “Team” zöld, illetve piros csíkokkal

[divider scroll_text=”Merida Charger”]

Ajánlott fogyasztói ár: 13.990 Ft

Bővebb információ a Bikefun Kft. honlapján

merida_2014_Helmets_MTB_5539

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo