fbpx

Mavic Yksion Pro C Griplink+Powerlink külső gumi

A Mavic Yksion Pro C Griplink+Powerlink első és hátsó kerékspecifikus, prémiumkategóriás országúti külső gumi. Az eltérő felépítéssel és gumiösszetétellel rendelkező Yksion Pro C páros logikus 2016-os fejlesztés a patinás francia márka részéről, tekintve a két kerék teljesen más feladatot lát el a kerékpáron, eltérő igényeket támaszt a gumiköpenyek tekintetében.

Mavic Yksion Pro C

A Mavic Yksion Pro C a lehető legnagyobb sebességet teszi lehetővé a legalacsonyabb gördülési ellenállás mellett. A hátsó kerék igényeihez igazított Powerlink a rendkívül finom és sűrű 127 Tpi értékű szövetszerkezete fenomenális útfekvést és kényelmet tesz lehetővé, amelyre egy speciális, kétkomponenses gumikeverék kerül. A futófelület közepén az összetétel rendkívül kemény, de a széleken megfelelően lágy a biztos kanyarvétel érdekében. A Griplink első köpeny még lágyabb gumiösszetételt alkalmaz, a futófelület mintázata is eltér, hatékony vízelvezetéssel tovább javítva az irányíthatóságot.

A finom szövetanyag és a kevlárszálas, hajtogatható perem lélegzetelállító 190 gramm körüli tömeget eredményez, így a Yksion Pro C-vel élmény a minden gyorsítás vagy hegymenet. A megbízhatósággal sem lesz gond, hiszen mindkét köpeny rendkívül hatékony, mindazonáltal könnyű kevlárszövetes defektvédelmet kap. Ha mellényként a lövedéket megfogja, akkor a szilánkoknak sem lesz sok esélyük ellene! Ez modell már a legmagasabb szintű termékeknek kijáró SSC-jelzést viseli, amely Yksion Pro C párost egyértelműen versenyfelhasználásra predesztinálja.

A Mavic Yksion Pro C Griplink+Powerlink háromféle szélességben kapható: a ma már standardnak számító 25 mm mellett verseny orientált 23-as, illetve a hosszú távú teljesítménytúrákat vagy rossz útviszonyokat megkönnyítő 28 mm-es szélesség áll rendelkezésre. Ez utóbbi már komoly ballonosságot kölcsönöz az Yksion Pro C-nek, főleg a késsé szélesebb – esetleg az egyre gyakrabban látható tárcsafék-specifikus – abroncsokon. A Mavic rendszertervezés jegyében a Yksion Pro C Griplink+Powerlink köpenymodell kiváltképp a Cosmic és a felsőbb szintű Ksyrium kerékszettcsaláddal alkot ideális párost.

Jellemzők:

  • Griplink+Powerlink első és hátsó kerékspecifikus változat
  • hatékony de mégis könnyű kevlárszövetes defektvédelem
  • hajtogatós, kevlárszálas kivitel
  • 127 Tpi szövetsűrűség
  • fenomenális útfekvés és kényelem
  • Powerlink hátsó köpeny minimális gördülési ellenállással
  • Griplink első köpeny hatékony vízelvezetéssel, extralágy gumiösszetétellel
  • SSC-jelzést viseli
  • 23, 25 és ballonos 28 mm szélességben kapható
  • 190 grammtól

Ajánlott fogyasztói ár: 14 400 Ft.

További információ a köpenyről, illetve a forgalmazó honlapja.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo