fbpx

Mavic Plasma SLR országúti versenyorientált fejvédő

mavic_plasma_7A Mavic Plasma SLR országúti versenyfelhasználásra tervezett csúcskategóriás sisakmodell a sárga színéről mindenki által ismert francia gyártótól. Optimális illeszkedés, kényelem és szellőzés jellemzi, akár a legmelegebb napokon vagy a leghosszabb túrákon is tökéletes kényelmet és védelmet biztosít. A karbonszálas megerősítés lehetővé teszi a nagyméretű szellőzőnyílások mellett a kompromisszumok nélküli védelmet, a lehető legszerényebb tömeget, az Ergo Fit technológiának köszönhetően pedig szinte észre sem veszed, hogy a fejeden van!

A Mavic nem egy nap alatt fejlesztette ki teljes fejvédőpalettáját: három év megfeszített fejlesztőmunka, 25.000 fejforma számítógépes elemzésének eredménye a mai széles, több kerékpáros szakágat felölelő paletta. Ennek megfelelően a Mavic sisakok rendkívül jó hírnévnek örvendnek, a nemzetközi kerékpáros média összehasonlító tesztjein rendre az elsők között végeznek. Az Alpok lábánál fekvő Annecy-ben található a Mavic fejlesztő központja, ott lát napvilágot az összes meghatározó innovációjuk. Mindenképpen elkötelezett hozzáállásra vall, hogy a Mavic megannyi fejformát kielemzett, így került meghatározásra a Plasma belső formája, illetve kiváló rögzítőrendszere. A technológia elnevezése Ergo Ride, azaz minden funkció a kényelem és ergonómia jegyében született. Teljes körű védelmet biztosít, finoman követi a fej körvonalát, maximális kényelemet biztosít minimális tömeg mellett.
mavic_plasma_2
mavic_plasma_5Ha nem igényled a napellenzőt terephasználat során, akkor cross country versenyzésre, edzésre is ajánlható modell a Plasma SLR, de főképpen a tervezők célja az országúti felhasználás volt. Rendkívül jól szellőzik: azt minden teszt és felhasználói vélemény alátámasztja. Fejlett Ergo Hold SL rögzítőrendszerszere gyors és biztos beállítást tesz lehetővé. A belső szivacspárnázás progresszív, különböző sűrűségű és vastagságú elemekkel, ráadásul antibakteriális tulajdonsággal is rendelkezik. A sisak felépítése, kidolgozása makulátlan, nincs sorja, mint az egyszerűbb gyártástechnikát alkalmazó modellek esetében. A Plasma várhatóan több szezonon keresztül szolgálja szerencsés gazdáját kiváló illeszkedéssel és szellőzéssel!
mavic_plasma_4

mavic_plasma_3Jellemzők:

  • országúti versenyfelhasználásra tervezett csúcskategóriás modell a Mavic palettáján
  • Ergo Ride – minden funkció a kényelem és ergonómia jegyében
  • Ergo Fit Pad – progresszív szivacsozás a jobb illeszkedés érdekében
  • Ergo Hold SL Retention System – alacsony profilú, könnyű állítórendszer kompromisszumok nélkül
  • Ergo Shape – tökéletesen követi a fejformát
  • Reflective highlights – fényvisszaverő matricák a biztonság fokozása érdekében
  • tároláshoz készített táskával
  • 285 grammos tömeg

Ajánlott fogyasztói ár: 61.500.- Ft
Bikestore24.hu ár: 57.250.- Ft
További információ a webshop honlapján
[divider scroll_text=”Mavic Plasma SLR”]

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo