fbpx

Mavic Hot Ride+SL nyári ujjatlan aláöltözet

Az izzadtság hatékony elvezetése a kulcs a kellemes nyári kerékpározáshoz, amelyben sokat segít a Mavic Hot Ride+SL nyári ujjatlan aláöltözet. A profi versenyzők még a perzselő forróságban is előszeretettel viselnek a csapatmez alatt egy kiegészítő réteget, amely a közhiedelemmel ellentétben a test hűtésének leghatékonyabb és egyetlen módja.

mavic_crossride_ala_ujjatlan_1Teljesítményünket a testhőmérséklet , illetve az ebből fakadó közérzet nagy méretékben befolyásolja. A fejlett technikai alapanyagok biztosítják a test által képzett hő és nedvesség kifele történő áramoltatását. A testfelület szárazabb marad, illetve a szervezet több nedvességtől képes megszabadulni, ezzel csökkentve a testhőmérsékletet. A hatékony nedvességelvezetés egyben megakadályozza az izzadtság által okozott irritációt, dörzsölést, gyulladásokat, megakadályozza a túlhevülést. Hasonlóképpen hideg időjárásban a nedvesség elvezetése jobb hőszigetelést biztosít, megakadályozva a test kihűlését.

Ez a „száraz igazság”! Ha a felsőtest több vizet képes párologtatni, hőmérséklete alacsonyabb marad, amely hatással van a leadott teljesítményre és közérzetünkre. A Mavic Hot Ride+SL nyári ujjatlan aláöltözet a legmagasabb szintű technikai alapanyagoknak köszönhetően kellemsebbé teszi a nyári meleg napokban abszolvált kerékpározásokat, egyben fokozva teljesítményüket, erőnlétünket.

A legendás francia márka mára kész kerékpáros ruházati specialistává vált, széles kínálatában megtalálható mindaz, ami a sikeres vagy éppen kellemes kerékpározáshoz szükséges: legyen perzselően forróság, farkasordító hideg, orkánerejű szél vagy zivatar. Az időjárás viszontagságai megnehezítik a kerékpáros életét, de megfelelő ruházattal felvértezve a nehézségek tűrhetőbbek lesznek. Igénybe véve Solomon testvérmárka szaktudását, a Mavic az utóbbi néhány évben ruházati vonalon is meghatározó innovatív fejlesztéseket vitt véghez.

A Mavic Hot Ride+SL nyári ujjatlan aláöltözet valóban nem mindennapi fejlesztés, rendkívül könnyű, a speciális hálós technikai alapanyaga a lehető leghatékonyabban vezeti el a nedvességet, fokozott elasztikusságának köszönhetően pedig pontos illeszkedést biztosít. Maga a ruhadarab lényegében súlytalan, jó mérleg kell ahhoz, hogy egyáltalán „észre vegye” a terhet, lévén a „37.5” elnevezésű típusnak négyzetmérete mindössze 80 gramm! A lapos varrások nem okoznak nyomáspontokat, a polipropilén szegélyek ugyancsak a kényelmet fokozzák. A szövetben antibakteriális és antiallergén szálakat is alkalmaznak, a „37.5” tehát egyértelműen bőrbarát.

A Hot Ride+SL szabása előre formázott, ami azt jelenti, hogy a varrások akkor feszültségmentesek, amikor az felhúzva a kerékpáros testhelyzetet elfoglaljuk. A derékrészen elhelyezett szilikoncsík megakadályozza a felcsúszást, szabályosan a hátunkra feszíti a poliészternél ötször hatékonyabb nedvességelvezetést biztosító szövetanyagot. A Mavic Hot Ride+SL modell ujjatlan, V-nyakú, de a nyári típus azonos alapanyagból kapható rövid ujjas változatban is. (Emellett elérhető „plusz” nélküli „Hot Ride”, a szél ellen védő „Wind Ride, illetve hűvös időjárásra tervezett „Cold Ride” aláöltözet-variáns a Mavic széles aláöltözet-kínálatban.) A Hot Ride+ viselése 25 fok feletti külső hőmérséklet ajánlott. A szabás passzentos, lévén az aláöltözet kizárólag így biztosít tökéletes nedvességelvezetést, tehát a pontos méretezésre tehát ügyeljünk. Pontosan ezért kínálják a Hot Ride+SL-t S-től egészen 2XL méretig.

Végezetül még egy érdekesség: mivel alsó ruházatról van szól, a franciák az exkluzív női fehérneműk mintájára a Hot Ride+SL-t egy látványos díszdobozba csomagolják! Szerelem első látásra!

Jellemzők:

 • a legforróbb napokra tervezett mez alatti aláöltözet
 • speciális nedvességelvezető technikai alapanyag
 • hatékonyan szabadítja meg a bőrt az izzadságtól
 • csökkenti a testhőmérsékletet
 • többféle alapanyagtípus, döntően hálós szövet
 • kiváló elasztikusság a tökéletes illeszkedésért
 • lapos varrások
 • felcsúszásgátló szilikoncsík a derékrészen
 • kényelmesebbé teszi a forró időjárásban végzett kerékpározás
 • Mavic mezekkel és egyéb ruházattal tökéletesen harmonizál
 • bőrbarát antibakteriális alapanyag
 • többféle változatban elérhető a hőmérséklethez és az időjáráshoz igazítva
 • kapható hölgyek számára tervezett változatban is
 • szürke/fehér színben
 • S-2XL méretben

Ajánlott fogyasztói ár: 8 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo