fbpx

Mavic Hot Ride SS nyári rövid ujjas aláöltözet

A Mavic a kerékpáros aláöltözetekek meglepően széles választékát kínálja, legyen szó hideg, meleg vagy szeles időjáráshoz tervezett ujjatlan, rövid vagy hosszú ujjas modellről, akár férfi, akár női változatban. A Hot Ride a felsorolt típusok közül a nyári rövid ujjas aláöltözet, 15-25 fok közötti hőmérséklet-tartományhoz nyújt ideális megoldást.

mavic_crossride_ala_SS_1
Miért érdemes a mez alatt egy további ruhadarabot viselni? A réteges öltözködés biztosítja a hatékony hőgazdálkodást, amelynek célja a testhőmérséklet szinten tartása. Emellett a fejlett technikai ruházati alapanyagok biztosítják a test által képzett hő és nedvesség kifele történő áramoltatását, így a testfelület szárazabb maradhat. Ez egyben megakadályozza az izzadtság által okozott irritációt, illetve segít elkerülni a testhőmérséklet túlhevülését. Hasonlóképpen hideg időjárásban a nedvesség elvezetése jobb hőszigetelést biztosít, megakadályozva a test kihűlését. Az aláöltözet további előnye, hogy a testtel érintkező speciális ruhaalapanyag megakadályozza a baktériumok terjedését is, így csökkentve a kellemetlen szagok kialakulását, a fertőzések és gyulladások képződését.

A mez alatti testtel érintkező réteg meleg időjárásban hűt, hidegben melegít, és ha úgy tervezték, még a szelet is fogja. Habár passzentos illeszkedést biztosít, köszönhetően a rendkívül jó elasztikusságnak a mozgást egyáltalán nem korlátozza. Ideális esetben a ruha pontosan úgy viselkedik, ahogy azt a tervezők megálmodták: bizonyos irányokban a tartást segíti elő, kompressziós tulajdonsága révén stimulálja az izmokat, egyéb irányba pedig maximális mozgásszabadságot biztosít. A tökéletes aláöltözet szabása előre formázott, ami azt jelenti, hogy a varrások akkor feszültségmentesek, amikor elfoglaljuk a kerékpáros testhelyzetet.

Eme hosszú magyarázat után a „miért?” kérdéssel már nem foglalkozunk, áttérünk a „milyen?” és „melyik?” vonalra. A Mavic Hot Ride SS egyértelműen maximalista szemlélettel fejlesztett nyári rövid ujjas aláöltözet, méltó a francia márka ruházat terén betöltött prominens piaci pozíciójához. A „37.5” elnevezésű nedvességelvezető technikai alapanyag hatékonyan szabadítja meg a bőrt az izzadságtól, külső hőmérséklet függvényében csökkenti, vagy éppen stabilizálja a testhőmérsékletet, többféle alapanyagtípust alkalmaz, döntően hálós szövetet. Kiváló elasztikussága felel a tökéletes illeszkedésért, a lapos varrások a kényelemért, a derékrészen elhelyezett felcsúszásgátló szilikoncsík pedig szabályosan a hátunkra „ragasztja” a poliészternél ötször hatékonyabb nedvességelvezetést biztosító technikai anyagot.

A Mavic Hot Ride SS bőrbarát antibakteriális alapanyaga megakadályozza a kidörzsölődést, a kellemetlen szagok kialakulását, illetve az esetleges fertőzéseket. Az időjáráshoz igazítva többféle változatban elérhető, hölgyek számára tervezett változatok is rendelkezésre állnak, nemspecifikus illeszkedést biztosítva. A ruhadarab rendkívül könnyű, lévén az alapanyag négyzetmérete mindössze 85 gramm! Természetesen a Mavic mezekkel és egyéb ruházattal tökéletesen harmonizál. És mivel alsóruházatról van szól, a franciák nem hagyhatták ki, hogy az exkluzív női fehérneműk mintájára a Mavic Hot Ride SS ne egy látványos díszdobozban érkezzen!

Jellemzők:

 • melegebb napokra tervezett mez alatti aláöltözet
 • rövid ujjas kivitel (kapható ujjatlan és hosszú ujjas változatban is)
 • 37.5 elnevezésű nedvességelvezető technikai alapanyag
 • hatékonyan szabadítja meg a bőrt az izzadságtól
 • csökkenti vagy stabilizálja a testhőmérsékletet (a külső hőmérséklet függvényében)
 • többféle szövettípus (döntően hálós kialakítású)
 • kiváló elasztikusság a tökéletes illeszkedésért
 • lapos varrások a kényelemért
 • felcsúszásgátló szilikoncsík a derékrészen
 • bármilyen időjárásban javítja a közérzetet
 • Mavic mezekkel és egyéb ruházattal tökéletesen harmonizál
 • bőrbarát antibakteriális alapanyag
 • többféle változatban elérhető
 • kapható hölgyek számára tervezett változatban is
 • szürke/fehér színben
 • XS-2XL méretben

Ajánlott fogyasztói ár: 14 400 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo