fbpx

Mavic Cosmic Pro kantáros nadrág

A Mavic Cosmic Pro nadrág maximalista szemlélettel, profi országúti versenyzők bevonásával kifejlesztett csúcskategóriás viselet, méltó a francia márka fényes múltjához, illetve a kerékpáros ruházat terén ma elfoglalt prominens pozíciójához.

mavic_cosmic_pro_bib_31965-ben a legendás francia kerékpárversenyző, az ötszörös Tour de France győztes Jacques Anquetil megnyerte a 8-napos Critérium du Dauphiné Libéré-t, majd autóba ült, és 6 órával később rajthoz állt akkori leghosszabb távú versenyen, a 557 km-es Bordeaux-Párizs klasszikuson. A mai napig páratlan módon ott sem talált legyőzőre! Pontosan egy fél évszázaddal később, a 2015-ös francia országúti bajnok, Nicolas Roux, tiszteletét tette a valaha élt legnagyobb gall kerekes előtt, hajnali egy órás indulással pontosan lekövetve a 1965-ös Bordeaux-Párizs útvonalát. Mindezt tette a Mavic egyik legfejlettebb ruházati kollekciójában, így a most bemutatott a Cosmic Pro kantáros nadrágban!

A Cosmic Pro nadrág bőven elegendő kényelmet nyújt 557 km egyhuzamban történő teljesítéséhez. Mindez köszönhető a több eltérő tulajdonságú fejlett technikai alapanyagnak, illetve a gondos, maximalista szemléletet tükröző tervezésnek. A kiváló nadrágmodell meghatározó alapanyaga egy magas légáteresztő képességű, gyors száradást biztosító, rendkívül rugalmas és könnyű „37.5” elnevezésű technikai szövet, amely emellett rendkívül hatékony nedvességelvezetéssel is fel van vértezve. Ötször gyorsabban vezeti el a bőrfelületen képződő nedvességet, mint a szokványos elasztán. Ha kíváncsiak lennétek a furcsa elnevezésre, a37.5” azt a testhőmérsékletet jelöli, amely a sportoló esetében a legnagyobb teljesítményt biztosítja. A Cosmic Pro nadrág teljes UV-védelmet nyújt, így tökéletes választás a legmelegebb nyári napokban, akár versenyzéshez, akár edzéshez, teljesítménytúrázáshoz.

A Cosmic Pro szabása anatomikus, tökéletesen testhez álló, rugalmasságnak köszönhetően pedig alaktartó. Kényelmünket részben a rejtett lapos varrástípus és a lélegző, elasztikus hálós kantár fokozza, másrészt az új Ergo 3D Pro betét, amely a legfejlettebb a technológiákat alkalmazza. Hat különböző vastagsága és kétféle anyagsűrűsége a lehető legjobb kényelmet és rezgéscsillapítást teszi lehetővé, emellett természetesen antibakteriális kezelést is kap. Az Ergo Grip SL szilikoncsík gondoskodok arról, hogy a szár a legádázabb sprintek során is a helyén maradjon, egyben divatosan hosszúvá „varázsolva” a szabást. A lábszárnál alkalmazott Skin Power kompressziós panelek pedig hatékonyan fokozzák a combizmok vérellátását, így növelve a teljesítményt.

A Cosmic Pro kantáros nadrág tömegadata igen kedvező, köszönhetően részben a „37.5” alapanyagnak, amelynek négyzetmérete mindössze 85 grammot nyom a mérlegen. A versenyeken minden gramm számít! Mindent összevetve a Mavic Cosmic Pro-nál keresve sem találunk technikailag magasabb színvonalú, a kényelmet és a nedvességelvezetést elősegítő, az iparban egyedülálló szakértőcsapat által megtervezett modellt. Habár amatőr kerékpárosok számára jelentős befektetést képvisel, a felhőtlen kerékpáros élmények a kiadást bőven kompenzálhatják!

REndkívül fejlett betééttechnológia: a Mavic Cosmic Pro esetében a párnázás "kifelé" néz, belül sima!

Rendkívül fejlett betééttechnológia: a Mavic Cosmic Pro esetében a párnázás “kifelé” néz, belül sima!

Jellemzők:

 • versenyorientált kantáros nadrág a Condor JTL csapat aktív közreműködésével fejlesztve
 • 37.5 és Skin Power pillekönnyű alapanyag ok
 • anatómiai testhez álló szabás , alaktartó forma
 • ötször hatékonyabb nedvességelvezetés
 • Skin Power kompressziós panelek
 • lapos varrások
 • lélegző, elasztikus hálós kantár
 • lábszárnál rugalmas Ergo Grip SL szilikonsáv a felcsúszás elkerülése érdekében
 • Ergo 3D Pro többrétegű betét
 • magas légáteresztő képesség
 • gyors száradás
 • tökéletes UV-szűrés
 • optimális nedvességelvezetés
 • meleg időjáráshoz optimalizált modell
 • fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért
 • fekete/sárga és homogén fekete színben
 • S-XL méretben

Ajánlott fogyasztó ár: 48 000 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo