fbpx

Mavic Alpine MTB cipő, 2014-es új modellek

A megújult Mavic Alpine MTB cipőmodell előre formázott, összetett szerkezetű talpbetéttel rendelkezik, ez egy felső kategóriás megoldás, amely az Ergo Fit OrthoLite elnevezész kapta. A fokozott nedvességelvezetés érdekében háló szerkezetű külsőt kapott, Aigon antibakteriális rendszerrel kiegészítve. Ergo Ride lábujj- és sarokvédelem révén a Alpine nehezebb terepviszonyok közt is beválhat.

mavic_alpine_3A Contagrip elnevezésű gumitalp-minta terephasználatra optimalizált, ideális tapadást biztosít, a Mavic gyári csapat és szponzorált versenyzői is letesztelték. Az Eva alapanyagból készült középtalp a rázkódáselnyelésben is szerepet játszik, gyaloglás közben pedig kényelmet és jobb lábfogást tesz lehetővé. A Contagrip talp jellegzetes, sajátos gumiösszetétele ugyancsak a tapadást és kényelmet fokozza. A talpfelület-geometria és -sűrűség egyedi lett kialakítva az MTB trail felhasználáshoz. Egy tépőzár és fűző felel a megfelelő tartásért, a legjobb húzóerő és a tartósság mellett.

mavic_alpine_1
Jellemzők:

  • Trail Grip Outsole talpfelület
  • Contragrip® talpminta
  • Ergo Fit OrthLite® talpbetét
  • SPD compatibilis stoplifelfogatás
  • Fűzős + tépőzáras rögzítés
  • Kétféle színben

[divider scroll_text=”Mavic Alpine”]

Bikestore24.hu ár: 23.600.- Ft

További információ a webshop honlapján
mavic_alpine_5
A Mavic ruházati márkáról:
A Mavic a hagyományos kerék-, illetve a később teljes erőbedobással beindított alkatrészgyártás mellett bő egy évtizede szerződést kötött a német Adidas óriáscéggel, hogy termékei között forgalmazhassa a legjobb „háromcsíkos” modelleket. 2008-ra a Mavic ismertsége annyira megnövekedett, hogy a közös tulajdonos, a Salomon, immár Mavic néven forgalmazza az Adidas kerékpáros ruházati kollekcióját, cipőit. Hazánkban több éve elérhetőek a Mavic ruházati termékek, a legsikeresebb és legismertebb montis „lányunk”, londoni olimpikonunk, Benkó Barbara is támogatói között tudhatja a francia márkát. Lényegében minden elképzelhető ruházati termék kapható a kerékpározás legtöbb szakága számára: például idén az eddigi cross country orientáció után a francia gyártó jelentős erőbedobással nyit az extrémebb szakágak irányába.

mavic_alpine_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo