fbpx

KTM Factory Team téli kamásli

A KTM Factory Team téli kamáslija hideg időre nyújt megoldást azoknak, akik nem rendelkeznek téli cipővel. Szél- és vízálló anyaga megvéd a hideg menetszéltől és a kisebb esőktől, és erős, strapabíró felépítésének köszönhetően nem csak egy téli viselet lesz.

A hideg beköszöntével nincs az a bringás, akinek pusztán a nyári cipőben nem fagy le a lába. Ilyenkor két dolgot tehet vagy beruház egy téli cipőre vagy a sokkal gazdaságosabb megoldást választja, vesz egy kamáslit. A KTM az utóbbit választóknak tervezte meg a Factory Team kamáslit, ami a legtöbb téli körülmény között kiválóan teljesít.

Az anyagát tekintve két részre bonthatjuk a KTM Factory Team téli kamáslit, a külső és a belső részre. A külseje egy szél- és vízálló membránnal ellátott anyagból készült, mely kívül tartja a hideg menetszelet és a csapadékot, de a bent képző párát kiengedi (sajnos a leghidegebb időben is izzadunk valamennyire, ezért van erre szükség). A belülre egy rendkívül jó hőtartó képességgel rendelkező thermo anyagot választott a KTM, ami melegen fogja tartani a lábunkat.

KTM Factory Team téli kamásli ezenfelül rugalmas, felveszi a cipőnk formáját és nem lesz rés, ahol a hideg levegő vagy a csapadék be tud jutni. A kialakításának köszönhetően országúti és MTB cipőkkel is kompatibilis, tehát mindkét felhasználási területre használhatjuk.

A járás szokott még kulcskérdés lenni a kamásliknál, ugyanis az anyag ilyenkor találkozik a talajjal, aszfalttal, ami gyorsan el tudja koptatni a kamáslink anyagát. A KTM ezt úgy oldotta meg, hogy a Factory Team orrát erős, strapabíró anyagból tervezte meg, ami nem fog az első lépések után elszakadni, hanem akár több télen keresztül is viselhetjük. A talprész közepén található varrás is ennek a szellemében készült, duplán megerősítette az osztrák gyártó.

A KTM Factory Team téli kamásli hátul cipzárral és tépőzárral bontható, itt tudjuk felhúzni és a tépőzárral pontosan a vádlink méretére állítani. A felhúzása a rugalmas anyagnak és az átgondolt tervezésnek köszönhetően tényleg egyszerű.

A cipzár mellett vastag fényvisszaverő csíkok futnak, amiket sötétben már messziről ki fognak szúrni az autósok, ezenfelül az egész bokarészen körbe egy fényvisszaverő csík fut, mellyel 360 fokban látható a KTM Factory Team téli kamásli.

Jellemzők:
-Hideg időre tervezett kamásli
-MTB és országúti felhasználásra is alkalmas
-Szél- és vízálló anyag
-Meleg belsőréteg
-Rugalmas, jól illeszkedik a cipőre
-Hátul cipzárral és tépőzárral rögzül
-Erős, tartós anyag az orrnál
-Erős, strapabíró varrás alul
-Fényvisszaverők hátul

További információk a gyártó honlapján.
A KTM termékeket keresd az alábbi üzletekben.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo