fbpx

Giro Phase™ MTB fejvédő

A Giro bukósisakok idén pontosan 3 évtizede nyújtanak kiváló kényelmet, kellemes szellőzést, illetve független tesztekkel alátámasztott biztonságot a lehető legmagasabb technikai szinten. A mountain bike-hoz tervezett modellek közül a Phase az “igásló” szerepét tölti be: rendkívül strapabíró, tartós darab, Trail Ride stílushoz ideális választás.

giro_phase_1

Természetesen a kaliforniai Santa Cruzban 1985-ben alapított Giro az összes MTB szakághoz kínál specifikus modellt: a könnyű, cross country-specifikustól az extrémebb stílushoz tervezett full-face és extra erős kivitelű modellekig széles a paletta, a Phase egy közkedvelt dizájn, amely az arany középutat testesíti meg. A Bell csoporthoz tartozó Giro a kiegészítő termékek tervezése során kizárólag magas szintű technológia megoldásokat alkalmaz, következésképpen – habár az Phase bukósisak modell nem számít prémium modellnek a kínálatban – a technológiai színvonal, a kényelem, a biztonság, illetve a szellőzés tekintetében más gyártók prémium modelljeit is megszégyeníti.

giro_phase_3

giro_phase_7A Trail Ride/All Mountain kerékpározás igényeihez igazított Phase ezen a felhasználási területen mondhatni verhetetlen. A Giro új Acu Dial™ 2 tarkórögzítési rendszerét alkalmazza, ugyanazt, amely a felső kategóriás modelleken is megtalálható. A „high-end” technológiák listája a HeadSet SX mikroállításos, praktikusan és villámgyorsan kezelhető Speed-Dial rögzítőrendszerrel még nem ér véget: a kedvező árcédula mellett In-mold-EPS polikarbonát vázat kapunk, illetve 27 légbeömlő nyílást, amely nemcsak hosszirányban, de oldalról, felülről és hátulról is biztosítja a belső légáramlást, tehát a lassabb tempó mellett is hatékonyan szellőzik. Tehát a Phase In-mould eljárással készül, alapanyaga ugyanúgy EPS hab, mint a felső kategóriás modelleknél. Lebomlásra nem hajlamos tartós megoldás, így sokáig élvezhetjük a Phase kényelmét és biztonságát. Az ugyancsak kényelmes, széles pántok természetesen tökéletesen illeszkednek, a csat is egyszerűen, gyorsan állítható tárcsás rendszerű. Napellenzője az ú.n. Snap-fit 2 visor , lecsatolható, erős kialakítású.

giro_phase_2

giro_phase_4A Phase az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező Trail Ride fejvédő a piacon, majdnem mindent tud, amit a Giro és más gyártók prémium modelljei, kényelmes viselet kiváló szellőzéssel, gyors, pontos beállítórendszerrel. Megjelenése klasszikus, nem túl hivalkodó, több színváltozatban kapható, például választható érdekes arany/barna ornamentummal is, amely már inkább karakteresnek mondható, mint diszkrét. Méltán népszerű az MTB riderek körében!

giro_phase_5

giro_phase_6Jellemzők:

  • Snap-Fit 2 sild
  • Phase In-mould eljárással készült polikarbonát EPS alapanyag
  • Acu Dial ™ 2 állítórendszer
  • 27 szellőzőnyílás

Felhasználási terület: MTB, Trail Ride, túra, stb.

Tömeg: 315 g

Méretválaszték: S (51-55cm) – M (55-59cm) – L (59-63cm)

Javasolt fogyasztói ár: 31.050.- Ft
Bikestore24.hu ár: 24.300.- Ft

További információ a webshop honlapján

Gir mérettáblázat: így könnyen kiszámolható, hogy a három méret közül melyik a legmegfelelőbb - akár felpróbálás nélkül is!

Giro táblázat az ú.n. Superfit méretezéshez: így könnyen kiszámolható, hogy a három méret közül melyik a legmegfelelőbb – akár felpróbálás nélkül is!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo