fbpx

Endura Xtract esődzseki

Nem szeretnénk, ha olyan szárazság lenne a Kárpát-Medencében, mint az ománi körversenyen, ámbár a kerékpáros kétségtelenül ritkán örül úgy az esőnek, mint a dúsgazdag sejkek. Az Endura skót székhelyű ruházati cég, őket nem fenyegeti a mindent elsöprő porvihar, a világ ma már egyik vezető kerékpáros ruházati márkájaként tervezőik tényleg értenek az esőruházathoz. Lássuk, mit tud az Endura Xtract Jacket, a zsebméretre összehajtható, vízálló, de mégis “lélegző” alapanyagból készült kerékpáros dzseki!

Xtract_blackÍgy tél végén, a tavaszi esőzések beköszöntével mindenképpen szükségünk lesz eső ellen védő kerékpáros viseletre, de feltétlen a legvastagabb anyagból készültre. Az Endura most bemutatott modellje kiváló alapanyagokból, gondos tervezéssel kialakított, a nyirkos, csapadékos skót tájakon tesztelt profi kerékpáros technikai viselet. Fokozottan víz- és szélálló, mindamellett “lélegző” tulajdonsággal rendelkezik, így intenzív hajtás közben sem izzadunk bele. A rendkívül vékony alapanyagnak köszönhetően pillanatok alatt zsebméretűre összehajtható, így utunk során akár többször átöltözhetünk.

Ha rákeresünk az Xtract esődzsekiről írt véleményekre, tesztekre, csupa jót olvasunk. Zuhogó esőben történő túra a hegyekben, kihűlés nélküli lejtmenetek, és folytathatnánk a sort. Ha szükséges, a cipzáras szellőzőnyílás kinyitható a jobb ventiláció biztosítására hálós belső védelem mellett. Az Xtract esődzseki szabása testhez álló, az előredőlt tartáshoz optimalizált, meghosszabbított hátrésszel, tehát vérbeli kerékpáros viselet. Az elasztikus szegély a derékrészen, a mandzsettán és a galléron fokozza a csapadék és a szél elleni védelmet, az ujjakon és a hátul elhelyezett fényvisszaverő csíkok pedig a biztonságunkért felelnek. A könnyen kezelhető, végig cipzáros kivitel akár a menet közbeni öltözést is lehetővé teszi. A biztonsági zseb az apróságok gyors elhelyezéséhez és kivételére szolgál. Tároló “szütyőt” is kapunk hozzá, továbbá hölgyspecifikus szabással is elérhető.
Xtraxt_hivisible
Az Endura Xtract esődzseki ajánlható a kerékpározás bármilyen válfajához, a munkába járástól az edzésen keresztül a túrázásig, akár aszfalton, akár terepen. Többféle színben készül, fogása finom, mutatós darab. Érdemes mindig magunkkal vinni, száraz időjárásban például széldzsekiként is hasznát vehetjük.
[divider scroll_text=”Endura Xtract esődzseki”]
Jellemzők:

 • könnyű, vízhatlan és lélegző Ripstop anyag
 • ujjakon és a hátul fényvisszaverő csíkok
 • elasztikus szegély a derékrészen, a mandzsettán és a galléron
 • végig cipzáros kivitel
 • hátul és középen szellőzőnyílás hálós béléssel
 • rejtett biztonsági zseb
 • tárolózsák mellékelve
 • összecsomagolva mindössze 150 ml helyet foglal
 • női változatban is elérhető
 • fekete, piros, láthatósági sárga színben
 • S-XXL méretben

XtraxtAjánlott fogyasztó ár: 20.490 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo