fbpx

Endura Tobermory Whisky Jersey mez

endura-tobermory-jersey_6A kellemes közérzet stílusos viselettel párosul a legkiválóbb kerékpáros ruházatot kínáló Endura most bemutatott Tobermory Whisky Jersey mez esetében. A skót márka nem hazudtolta meg önmagát: nemzeti italuk ihlette ezt a Tobermory Whisky-t is szerepeltető speciális kollekciót, amelyben számos legendás whiskyüzem kerül a mezek elejére és hátára. A nedű sajnos nem része a “csomagnak”, de a csomagolás megegyezik az eredeti termékekével!

Whiskey dizájn ide vagy oda, a kerékpáros mezek terén döntő, hogy az anyag elvezesse az izzadságot a bőrfelületről, így a többlet kellemes közérzet mellett csökken a testhőmérséklet is. A szabás pedig legyen testhez álló, de ettől függetlenül kényelmes, illetve a mez rendelkezzen a szükséges praktikumokkal, mint például könnyen a kezelhető cipzár, illetve a tárolásra szolgáló hátsó zsebek. Az Endura összes kerékpáros ruhadarabja messze felülmúlja az előbb felsorolt minimum követelményt: az alapanyag a legmagasabb technikai szintet képviselő, könnyű és gyorsan száradó CoolMax, amelynek többféle tulajdonságú szövetváltozatát alkalmazza a skót gyártó ebben az egy kerékpáros felsőben. Így a Tobermory Whisky Jersey különböző részeire – pl. hát, oldal és hónalj – optimális rugalmasságú, nedvességelvezető képességű, illetve védőfunkciót ellátó panel kerül. A mez szabása egy az egyben megegyezik a prémium kollekcióban szereplő Endura mezekével.

endura-tobermory-jersey_2Az apróbb részletek is “klappolnak”: a cipzár hosszú, rejtett, a fül fényvisszaverő bevonatos, amely a hátoldali zsebekre is felkerül. A biztonság tehát kipipálva, és ha már a szükséges holmik elpakolásáról esett szó, hasznos figyelmesség, hogy az egyik zsebnek médialejátszó-kivezetése is van, a másikban pedig integrált mikroszálas szemüvegtörlőt találunk. Na, ilyen ez fullextrás mez!

Jellemzők:

  • könnyű és gyorsan száradó CoolMaxⓇ anyag
  • többféle tulajdonságú alapanyag használata a mez különböző részein (hát, oldal, hónalj)
  • klasszikus három hátsó zseb médialejátszó kivezetéssel
  • elöl mélyre lenyúló rejtett cipzár
  • zsebbe integrált mikroszálas szemüvegtörlő
  • fényvisszaverő elemek
  • fekete színben
  • S-XXL méretben
  • whiskys dobozba csomagolva!

Ajánlott fogyasztói ár: 18.890 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.
[divider scroll_text=”Endura Tobermory Whisky Jersey”]
endura

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo