fbpx

Endura Luminite fejvédő integrált világítással

A számos egyedi, innovatív technikai megoldást kínáló skót kerékpáros ruházati specialista a fejvédők terén is jól átgondolt, a praktikus használatot és biztonságot előtérbe helyező modellt kínál. A legkedvezőbb árú sisakjuk az általános kerékpáros közlekedést célozza meg: kitűnik a szürke tömegtermékek közül, és nemcsak feltűnő színe miatt, hanem a beépített integrált világításnak köszönhetően is.

Luminite sisakAz Endura Luminite fejvédő tehát aktív világítással is rendelkezik, amely kivehető és USB-ről feltölthető. Ez mindenképpen praktikus, hisz akár otthon, akár a munkahelyen rácsatlakoztatható a számítógépünkre. A sisakvilágítás nem helyettesíti a KRESZ-szabály szerinti kerékpár-világítást, ellenben segít a láthatóság fokozásában, a balesetek elkerülésében.

A Luminite-ben alkalmazott praktikus rögzítőrendszer segítségével a sisak egyszerűen és kényelmesen a fejméretre és -formára igazítható, a három sisakméret pedig kétségtelenül tovább fokozza a személyre szabhatóságot. A Luminite sildje igény esetén felszerelhető vagy eltávolítható, illetve a rendkívül hasznos bogárháló is “tartozék”, elkerülve vele a kényelmetlen helyzeteket.

A Luminite divatos, tartós fejvédő a mindennapos közlekedéshez, ideális választás továbbá általános kerékpározáshoz vagy kirándulásokhoz. A láthatóság integrált rendszerű megoldása már csak hab a tortán, a kedvező árfekvésnek pedig minden csak örülhet.

Endura Luminite ruházat

Endura Luminite a Eurubike-on

Jellemzők:

  • kerékpáros sisak kivehető és USB-ről tölthető lámpával
  • kiváló láthatóság
  • könnyen állíthatóság
  • fekete, neon zöld, neon sárga színekben
  • S-M, M-L, L-XL méretben

Ajánlott fogyasztói ár: 23.590 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

endura

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo