fbpx

Endura Hummvee Zip-off MTB nadrág

Hummvee zip_off_trousers_8A skót kerékpáros ruházati specialista többféle felhasználáshoz és stílushoz kínál rendkívül alaposan megtervezett, a legmagasabb szintű technikai alapanyagokból készült funkcionális bicajos öltözetet. A most bemutatásra kerülő Hummvee Zip-off MTB nadrág lecipzározható alsó szárral rendelkezik, így változatos időjárásban szolgálja mind a montisokat, mind az általános kerékpáros közlekedőket, túrázókat.

A legendás katonai járműről elnevezett MTB-specifikus ruházati kollekció egyértelműen a teljesség igényével készül: számos speciális funkcióval „ruházták fel” a tervezők, a megoldások valódi szakértelemről tanúskodnak. Az Enduránál minden kétséget kizárva aktív kerékpárosok tervezik a különböző ruházati kollekciókat, maximálisan figyelembe véve a felhasználás sajátosságait.

Az Endura Hummvee Zip-off MTB nadrág alapanyaga strapabíró – akár a zord skót időjárásnak is ellenáll -, ellenben speciális szabása és anyagválasztása révén nem akadályozza a pedálozást. A nejlon- és Teflonszállal erősített Ripstop szövetnél jobb alapanyagot nehéz is lenne találni a tereptúrázáshoz, de ugyanígy a város dzsungelében, túrázáshoz is beválhat.

Az időjárás viszontagságait is rendkívül jól tűrő külsőt hálós belső réteg egészít ki. Ez a modell betétes nadrággal is kompatibilis, megtalálhatók belsejében az ehhez való rögzítőszemek. (Bár nem tartozék, ezt bármikor külön megvásárolható. A kerékpározás során a kényelmet jelentősen fokozó Clickfast-kompatibilis betétes nadrág külön is mosható, megakadályozza a befülledést. )

Az Endura Hummvee Zip-off belső kialakítása varratmentes, amely egész napos túrázás során kétségtelenül jól jön. A figyelmesség számos részletmegoldásokban is megmutatkozik: a nadrág zsebei pontosan ott vannak, ahol a leghasznosabbak, a hasznos, vízhatlan térképzseb külön említést érdemel. A hátul és a szár belső oldalán elhelyezett rugalmas paneleknek köszönhetően a Hummvee kerékpározáshoz is ideális társ, az állítható derékrész és szár révén pedig a nadrág “lezsersége” is mérsékelhető.

Még nem szóltunk a bemutatott Endura modell fő “tudományáról”, a lecsatolható alsó szárakról. Ezt a skót gyártó példásan oldotta meg, térd fölött a szárak rejtett cipzárral lecsatolhatók. (A részletképen is látható, hogy a tervezők minden bizonnyal sokat gondolkoztak a megoldáson.) A Hummvee Zip-off viselhető különböző időjárásban, akár túra közben is átalakítható.

A Ripstop anyag a vizet simán lepergeti, így a Hummvee Zip-off valódi kalandtúrára tervezett darab, de ez a tulajdonság ugyanúgy beválhat általános kerékpáros közlekedés vagy túrázás esetén.

A figyelmesség számos részletmegoldásokban is megmutatkozik: a nadrág zsebei pontosan ott vannak, ahol a leghasznosabbak, a hasznos, vízhatlan térképzseb külön említést érdemel...

A figyelmesség számos részletmegoldásokban is megmutatkozik: a nadrág zsebei pontosan ott vannak, ahol a leghasznosabbak, a hasznos, vízhatlan térképzseb külön említést érdemel…

Hummvee zip_off_trousers_5Jellemzők:

 • nélkülözhetetlen társ városban és terepen
 • lezser fazonú hosszú szárú MTB nadrág
 • tartós, vízlepergető teflonnal kezelt nylon alapanyag
 • térd fölött rejtett cipzárral a szárak lecipzározhatók
 • két nagyméretű hátsó térképtartó zseb
 • két első cipzáras zseb és egy oldalzseb
 • varratok nélküli belső felület
 • rugalmas panelek hátul és a szára belső oldalán
 • állítható derékrész
 • bokában cipzárral és tépőzárral állítható
 • clickfast-kompatibilis, betétes nadrággal is használhat (belső nadrág nélkül)
 • fekete színben
 • S-XXL méretben

Ajánlott fogyasztói ár 21.990 Ft.

Magyar képviselet: www.serpentine.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo