fbpx

Endura Hummvee női freeride nadrág

női Hummvee Lite shortA skót kerékpáros ruházati specialista számos stílushoz kínál rendkívül alaposan megtervezett, a legmagasabb szintű alapanyagokból készült funkcionális bicajos öltözetet. A keményebb montis felhasználáshoz szánt Hummvee Short az endurórajongók és freeriderek igényeit maximálisan kielégítő darab, idén pedig hölgyspecifikus változatban is elérhető.

A legendás katonai járműről elnevezett MTB short a teljesség igényével készül: nincs olyan funkció, amely nem szerepelne arzenáljában, a megoldások pedig valódi szakértelemről tanúskodnak. Az Enduránál minden kétséget kizárva enduroriderek tervezik a kemény legényeknek szánt kollekciót: az alapanyag a lehető legstapabíróbb, a zord skót időjárásnak is ellenálló, ellenben a hajtást szabása révén egyáltalán nem akadályozó nejlon- és Teflonszállal erősített Ripstop szövet, amelyet egy speciális, betéttel ellátott hálós belső réteg egészít ki. Ez utóbbi kivehető, külön is mosható, kiváló kényelmet biztosít és megakadályozza a befülledést. Ez utóbbiban a cipzáras oldalsó szellőzőnyílások is besegítenek. A szár belső oldala varratmentes , amely egész napos túrázás során kétségtelenül fokozza a kényelmet. A figyelmesség pedig nemcsak a részletmegoldásokban merül ki, hanem hogy a Hummvee Short immár női változatban is elérhető.
[divider scroll_text=”Endura Hummvee női freeride nadrág”]
Hummvee_noi_4A Hummvee zsebei pontosan ott vannak, ahol a leghasznosabbak, a térképzseb külön pirospontot érdemel. Ez a modell nemcsak tartós, de például az eső sem hatja meg, mivel a Ripstop anyag a vizet simán lepergeti. Igazi kalandtúrára tervezett darab: ebben bármilyen nyári endurótúra bevállalható – a hegyekben bármikor jöhet szélvihar vagy felhőszakadás, még a térkép sem ázik ronggyá a speciálisan kialakított zsebben! 3/4-es és rövid szabású változatban, illetve női változatban is elérhető. Mellesleg a színválaszték sem lebecsülendő…

Hummvee_noi_3

Hosszított változatban is elérhető…

A Hummvee Short kiváló minősítést kapott számos nemzetközi kerékpáros sajtóorgánumban szereplő teszten, a Road.cc például a 8/10-es minősítés mellé ezt írta:

„Egyesek túl merevnek és nyúlásmentesnek találják az alapanyagot, de ezek szerint ők nem értik, hogy a Hummvee Short valójában milyen felhasználásra készül. Az Endura ezen gyöngyszeme úgy biztosít kiváló kényelmet, hogy a lehető legtartósabb és az időjárásnak a legjobban ellenálló viselet, rengeteg hasznos funkcióval, a célnak maximálisan megfelelő szabással és kivitelben. Például egy a hegyekben elszenvedett zivatar után a zsebéből szárazan vettem ki a visszaútra szóló vonatjegyet, nem beszélve az esések ellenére még mindig makulátlan megjelenéséről!


Jellemzők – Hummvee női sort

  • tartós, vízlepergető nejlon alapanyagból
  • oldalt cipzáros szellőzőnyílással
  • belül Mesh Clickfast™ liner hálós belsőrész Coolmax® betéttel
  • hátul két nagyméretű térképzseb
  • elől két cipzáros zseb, illetve oldalzseb
  • a szár belső oldala varratmentes
  • állítható derékrész
  • többféle színben
  • XXS-XL (női méretezésben)
  • rövid szárú szabással is elérhető

Hummvee_7Ajánlott fogyasztó ár: 18.890 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo