fbpx

Az Elite Arca stílusos falra szerelt kerékpártartó konzol, használatával szeretett bicajunk tárolása praktikus és biztonságos, továbbá kevesebb helyet vesz el a lakótérből. A stílusos formatervezésnek köszönhetően a közszemlére állított “paripa” a lakás dísze lehet! 

Az Elite Arca által a bicaj a lakás dísze lehet!

A beltéri edzőberendezések gyártására szakosodott Elite története több mint harminc évre nyúlik vissza, az olasz márka magas szintű fejlesztések tucatjaival biztosítja a piaci szegmensben elfoglalt prominens pozícióját. Az Elite a profi csapatok jelentős hányadát szponzorálja, a legnevesebb versenyzők bemelegítésüket és téli edzéseiket az Elite csúcstechnikát képező eszközein végzik. Habár az Arca nem tartozik a márka fő profiljába, a kerékpár praktikus és stílusos beltéri tárolása ugyanúgy része a kerékpáros életmódnak, mint a fejlett edzőgépekkel történő felkészülés.

Az Elite Arca tartókonzol bármilyen kerékpártípushoz, gumi- és kerékmérethez alkalmazható, lévén nem a kereket, hanem a váz felső csövét rögzíti. Teherbírása 30 kg, amely akár az elektromos kerékpárokhoz is elegendő. Természetesen a vázzal érintkező felület kíméletesen bánik a fényezéssel, rendszeres alkalmazás során sem hagy rajta nyomot. A konzol 32 cm hosszban támasztja alá a kerékpárt, a kerékpár véletlenszerű elmozdítása majdnem kizárt. További figyelmesség a tervezők részéről, hogy a mellékelt praktikus támasztéknak köszönhetően a kerekek sem érnek a falhoz. A kerékpár tetszőleges magasságba pozicionálható, így jelentős terület szabadítható fel a lakásban. Maga a konzol mindössze 26 cm-re nyúlik ki a fal síkjából.

Habár a falra szerelt kerékpártartó konzol házilag is készíthető, az Arca-nál kedvezőbb áron is beszerezhető, az olasz márka stílusa nemigen utánozható. Akár az igényesen berendezett lakótérben is megállja helyét. Segítségével a kerékpár a helyiség dísze lehet, amit minden vendég garantáltan megcsodál. Az Elite eme terméke jól kifejezi életszemléletünket, a kerékpározás iránti elkötelezettségünket.

Jellemzők:

  • falra rögzített stílusos kerékpártartó konzol
  • helytakarékos tárolás a lakótérben
  • egyszerű, gyors használat
  • bármilyen kerékpártípushoz, gumi- és kerékmérethez alkalmazható
  • kíméletesen rögzíti a váz felső csövét
  • a kerekek a falon nem hagynak nyomot
  • minden szükséges szerelék biztosítva
  • mind a kerékpár, mind a konzol a lakás dísze lehet

Ajánlott fogyasztói ár: 34 990 Ft.

További információ a gyártó honlapján. Keresd a Lánchálózat boltokban!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo