fbpx

Duro Fixie Pop színes külső gumi család

A Duro Fixi Pop külső gumi család nyolcféle feltűnő színváltozatával a kerékpáron is kifejezheted egyéniségedet – legyen az egy trendi városi fixi vagy hagyományosabb típus. Ráadásul itt nemcsak a divaton van a hangsúly: a Fixie Pop elérhető akár hajtogatós, kevlárszálas változatban is!

Duro Fixie Pop

A Duro nem éppen kezdő vállalkozás, immár 1945 óta gyárt gumiköpenyeket. A tervezés a mai napig az Egyesült Államokban folyik, a gyártás természetesen Thaiföldön, a nyersanyag őshazájában. A kerékpáriparban a Duro nem is próbál versenybe szállni sem a specialista cégek végeláthatatlan gumikínálatával, sem a csúcsmodellekben alkalmazott űrtechnológiával: céljuk a kerékpározás megszerettetése, amely remélhetően egyre több – és a szó szoros értelemben egyre színesebb – bicajt varázsol a zsúfolt városi utakra.

A Duro Fixi Pop tehát egy különleges köpeny, de nemcsak a jellegzetes színek miatt. A városi közlekedés igényeit felépítése is hatékonyan szolgálja: például 1 mm vastag defektgátló rétege ellenáll az út szélén felgyülemlett szilánktörmeléknek, amely a kerékpárosok életét igencsak megnehezíti. Emellett futófelület sem éppen hártyavékony: a kopásállóság, a farolás, a csúsztatás és egyéb trükközés érdekében vastagabb a szokványosnál, így még napi vagy nem rendeltetésszerű használat esetén sem kell túl gyakran cserélni.

A Fixi Pop modellt kétféle kivitelben gyártják. A most bemutatott hajtogatós, kevlárszálat alkalmazó típus nemcsak könnyebb, de használata is praktikus. A 230 grammos tömeg még egy versenygumi esetében is bővel elfogadható, a robusztusság a Fixi Pop esetében tehát nem jelent „kőnehéz” kivitelt. Gazdaságos „drótos” kivitelben, mindazonáltal hasonlóan tartós és ellenálló felépítéssel ugyancsak elérhető – ráadásul mind a 8 feltűnő színben!

Igen, a Fixi Pop megjelenése nem nevezhető diszkrétnek, de nem is ez a cél, hanem ízlésünk, stílusunk, egyéniségünk kifejezése. Minden színnek fantázianeve van a palettán, és egyik sem a szokványos tónusok valamelyike. A neontól a taxisárgáig terjed a választék, harmonizálhat a kerékpár színével, vagy lehet éppen polgárpukkasztóan eltérő. A választás a miénk, mivel ez a mi kerékpárunk, a mi stílusunk, a mi életünk!

Jellemzők:

  • kevlárszálas kivitelben is elérhető
  • tartós, megvastagított futófelület
  • hatékony defektgátló réteg
  • páratlan színválaszték
  • 24 mm szélességben
  • 700c kerékmérethez
  • 230 grammtól

Ajánlott fogyasztói ár: 3770-7590 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo