fbpx

Cube pólók nemcsak márkafanatikusoknak!

cobe_polo_2Talán kevesen tudják, hogy a kiváló kerékpárjairól nevezetes német Cube cég rendkívül széles ruházati termékkínálattal rendelkezik. Természetesen fő céljuk a márkahűség és -image erősítése, de ebben az esetben valóban kreatív, modern dizájnnal párosul a marketingtevékenység, így termékeik nem kizárólag Cube tulajdonosok, rajongók számára is ajánlhatók. Lássunk három utcai pólót a több tucat Cube felsőruházati modell közül!

A legtöbb Cube ruházati termék adott felhasználási körhöz gyártott, speciális típus: azaz külön kollekció áll rendelkezésre országúti kerékpározáshoz, városi vagy általános közlekedéshez, MTB-hez vagy akár extrém kerékpározáshoz. A Race Pilot az általános felhasználást célozza meg, nem is feltétlenül bicajozáshoz használatos darab, ellenben retrokerékpáros designja mindenképpen a kerékpár iránti szeretetünket demonstrálja. A szín szerintünk telitalálat, klasszikus ívelt nyakszabás, 100% pamut alapanyag jellemzi.

cobe_polo_1A másik két modell egyértelműen lezser, utcai viselet, ugyancsak a kerékpáros elkötelezettséget sugall. Szerintem egyértelmű, hogy a hangsúlyos grafikát mutató modell a bevállalósabb montisokat célozza, amíg a diszkrét Cube-márkajeles lényegében bárkit, aki divatosan akar öltözni a mindennapokban, és szeretné demonstrálni a kerékpározás iránti elkötelezettségét. Ezeket a modelleket is a klasszikus ívelt nyakszabás és a 100% pamut alapanyag jellemzi. További modellek elérhetők a forgalmazó honlapján, amihez a cikk végén is találtok linket.

cobe_polo_4A bemutatóhoz elengedhetetlen Cube márkatörténet:

A Cube kerékpárgyárat Marcus Pürner 1993-ban alapította Németországban, egy mindössze 50 m²-es helységben. Mára a termelési terület 20.000 m²-re nőtt, a Cube kerékpárok 34 országban kaphatóak. A dinamikus fejlődés ellenére még mindig a bajor Alpokban fekvő Waldershofban folyik a kerékpárok gyártása, tesztelése illetve összeszerelése. A cég hitvallása szerint közönséges kerékpárokat bármely cég tud gyártani, de ez nem a Cube stílusa. A bringák tervezését az elhivatottság és a versenysportban szerzett tapasztalat motiválja. Törekszenek arra, hogy mindig a felhasználási stílusnak és a felhasználói célcsoportnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket, illetve részletmegoldásokat alkalmazzák. A prototípusokat laborban és a gyakorlatban egyaránt kemény próbatételnek vetik alá. A Cube több kerékpáros csapatot is támogat, ezek közül kiemelkedik a fiatal versenyzőkből álló CUBE BIKE Junior Team. Itt nagy hangsúlyt fektetnek a doppingmentes sportszemlélet kialakítására, és az eszerint gondolkodó utánpótlás kinevelésére. A Cube számos versenysorozat és rendezvény támogatója, mint például a CUBE Action Team Enduro World Series. A Cube kerékpárok kiválóan szerepelnek a nemzetközi összehasonlító tesztekben: mind országúti, mint MTB modelljeik több országban megkapták az „Év kerékpárja” díjat. A Cube a sikereket részben a csúcstechnológiát alkalmazó tervezésnek (Frame Save System), a lelkiismeretes összeszerelésnek (minőségbiztosításnak), illetve a rigorózus tesztelésnek (DIN Plus quality and safety controls) tulajdonítja.

Ajánlott fogyasztói ár: 7.990 Ft, a Race modell 8.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

cobe_polo_3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo