fbpx

Cube Kids gyemek fejvédő

cube_gyerekbuko_4A nyári vakáció közeledtével egyre több család tölti szabadidejét kerékpározással. Ennek mindenképpen örülhetünk, ellenben sajnos sok gyermek kobakján nem látni fejvédőt, ha pedig mégis van, az látszólag nincs jól beállítva, vagy éppen silány minőségű, a biztonság szempontjából nem megfelelő rögzítőrendszert alkalmaz. Azt javasoljuk, hogy így gyermeknap közeledtén fontoljuk meg a sablonos játékajándék helyett egy minőségi, a „kiskobakokon” megfelelően rögzíthető, stílusos gyermeksisak beszerzését. A Cube Kids “bukók” nemcsak menő kinézetűek, de technikai színvonaluk is a felnőtt fejvédőkével egyenrangú.

cube_gyerekbuko_3
Jól tesszük, ha már a kezdetektől ösztönözzük gyermekünket a biztonsági felszerelés viselésére. Ha korán megszokja, hogy mindig bukósisakban kerekezik, akkor később nem kell meggyőzni a fejvédő fontosságáról. Sajnos a kerékpáros balesetek túlnyomó része a kiskorúakkal esik meg, ha a gyermek komolyabban megsérül, elveszítheti lelkesedését a kerékpározás iránt, és ez az élmény akár az egész életen át végigkísérheti. Egy dizájnos, “menő” sisak viszont meghozhatja önbizalmát, komolyabb, erősebb bicajosnak érezheti magát.

cube_gyerekbuko_5
A Cube Kids pont ilyen: párját ritkítja a hatféle szín- és dizájnválaszték, szerepel közte a szülők “versenybicajához” passzoló Cube csapatszín, de nehéz nem utána nézni a macis vagy kalózos mintázatú sisakot viselő ifjú kerékpárosnak. És a cél pontosan ez: ha a gyermek látja, hogy elismerő tekinteteket kap, máris motiváltabbá, lelkesebbé válik!

cube_gyerekbuko_6
Fontos, hogy a kiválasztott bringás sisak szellőzése is megfelelő legyen. Mivel a kerékpározás jellemzően aktív nyári tevékenység, így kétségtelen, hogy a gyerkőc izzad, tehát döntő a jó minőségű, kivehető, mosható szivacsozás, továbbá az, hogy a rovarhálóval védett szellőzőnyílás. Ebből a német gyártó gyerekmodellén 10 darabot találunk, a szivacsozás pedig ugyancsak profi megoldásra vall. Formáját tekintve a Kids sisak elöl kiszélesedik, így napellenzőként is funkcionál, míg a lapított hátsó rész leér a tarkó alá, extra védelmet nyújtva.

cube_gyerekbuko_2
A Cube Kids sisakok természetesen az összes szigorú biztonsági előírásnak megfelelnek, Infusion EPS In-mold technológiával készülnek, fejlett, pontos illeszkedést biztosító Ring-Fit rögzítőrendszert és praktikusan kezelhető pántokat kapnak. Egy méretben kaphatók (48-52 cm), ez a 3-10 éves korosztályt általában lefedi.

Ajánlott fogyasztói ár: 7.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.
cube_gyerekbuko_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo