fbpx

CST XPEDIUM gumiköpenyek

cst_xpedium_7

Double BreakerTM defekt megelőző rendszer: dupla védelem. Az APL és EPS rendszerek együttes alkalmazásával az Xpedium külsők kiemelkedő biztonságot nyújtanak a defektmegelőzés terén.

A CST XPEDIUM gumiköpeny család minőségi, költséghatékony megoldást kínál az általános közlekedésre használt kerékpárok számára. Ideális munkába járóknak, mindennapos használatra, de ugyanúgy beválhat túrázáshoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy egyéb szabadidős kerékpározáshoz rendszeresített kerékpárok esetében.

Az XPEDIUM többféle szélességben és kerékméret számára áll rendelkezésre, így többé-kevésbé bármilyen általános használatú kerékpárra felszerelhető. Megbízható társ, mivel a gyártó a modellcsaládot hatékony „Double Breaker (EPS+APL)” defektvédelemmel látta el, futófelülete szilárd burkolatra optimalizált, mindazonáltal nem kívánja meg a tükörsima felületet – ilyet a honi utakon úgysem sokat látunk! A közlekedők biztonságát az oldalfalra felvitt Reflex fényvisszaverő-technológia fokozza.

Az XPEDIUM-okat kiváló tapadás és tartósság jellemzi: mind száraz időjárásban, mind nedves úton. Túrázásra is beválhat, mivel kellően ballonos, ellenálló, megbízható, és a relatív magas nominális nyomásnak köszönhetően fokozottan terhelhető. A 60 tpi szövetsűrűség ebben a kategóriában többé-kevésbé a maximumot képviseli: a méregdrága, világkörüli utazásokra tervezett speciális külsők sem rendelkeznek ennél finomabb szövettel.

cst_xpedium_5Mit kell tudni a CST márkáról?
A CST márkájú kerékpár-gumiköpenyeket a Cheng Shin Tire készíti, a tajvani cég 20.000 embert foglalkoztat, amely akárhogy is nézzük két kisebb hazai város teljes lakossága. Az üzemeikben világszínvonalú gyártóberendezéseket alkalmaznak, innovatív technológia és a minőség iránti elkötelezettség jellemzi az ipar egyik vezető gumigyártóját. A cég természetesen számos más kategóriában is kínálja termékeit: motorkerékpárok, terepjárók , autók, teherautók, targoncák, mezőgazdasági és kerti gépek ugyancsak CST külsőkön gördülnek. A CST a legszigorúbb nemzetközi szabványok szerint készíti termékeit, pl. DOT (US Department of Transportation), ISO 9001, E-Mark, TS 16949.

Jellemzők:

 • drótperemes kivitel
 • többféle méretben elérhető
 • C1880 mintázat (szilárd burkolatú, vegyes minőségű utakra)
 • „single compound” gumikeverék
 • 60 TPI szövetsűrűség
 • Double Breaker (EPS+APL) defektvédelem
 • Reflex biztonságot fokozó fényvisszaverő technológia
 • maximális nyomás 75 psi (5,2 bar)
 • tömeg 640 grammtól

Méretválaszték:

 • 37-622 (37 mm széles, „trekking” kerékméret)
 • 42-622 (42 mm széles, „trekking” kerékméret)
 • 47-622 (47 mm széles, „trekking” kerékméret)
 • 1,75×26” (47 mm széles, MTB 26” kerékméret)

Ajánlott fogyasztói ár: 6.990-7.290 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján

CST defektvédelem: a CST többszintű defektvédelemmel látja el gumikülsőit. Az alábbi képeken ezeket a megoldásokat mutatjuk be, jól látható a technológia, és a működése is. Hogy gyakorlatban ez mit jelent? Az egyszerűbb változat megvéd az erdei ösvények tüskéitől, és a kiálló kövek éles peremétől. A legerősebb változatot ollóval sem tudod átszúrni.

CST defektvédelem: a CST többszintű defektvédelemmel látja el gumikülsőit. Az alábbi képeken ezeket a megoldásokat mutatjuk be, jól látható a technológia, és a működése is. Hogy gyakorlatban ez mit jelent? Az egyszerűbb változat megvéd az erdei ösvények tüskéitől, és a kiálló kövek éles peremétől. A legerősebb változatot ollóval sem tudod átszúrni.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo