fbpx

CST Correre külső gumi

A CST Correre a világ 150 országában jelen lévő tajvani márka prémium kategóriás országúti versenyhasználatra készült külső gumija. A pedigré mindenképpen megvan: például az olasz Bardiani profi kerékpáros csapat bringásai is ilyet használnak a CST Stradele modelltárs mellett.

CST Correre
A Correre minden tekintetben csúcstermék, tömve fejlett technológia megoldásokkal. Hajtogatós, kevlárperemes országúti gumiköpeny Dual Compound, azaz kettős összetételű alapanyaggal, középen kopásállóbb, alacsonyabb gördülési ellenállást biztosító keverékkel, a futófelület szélein lágyabb összetétellel a fokozott tapadást érdekében. Ez utóbbi a kanyarvételben kap döntő szerepet, főleg nagy tempó mellett, így a profi versenyzők manapság nem is használnak egykomponenses megoldást.

A 120 TPI szövetsűrűség rendkívül finom köpenyszerkezetet eredményez, az EPS defektvédelemmel kiegészítve ellenállóvá teszi a CST Correre-t. Az országúti bringások magas elvárásait a Correre maximálisan kielégíti, az igényes kialakítás egyben alacsony tömeget tesz lehetővé, amely mindig üdvözítő.

A Correre defektvédelme külön említést érdemel. Az EPS-technológia (Exceptional Puncture Safety, azaz „kivételes defektvédelem”) lényege, hogy a külső szövete és futófelülete között egy szabadalmaztatott polyfiber (polietilénszálas) réteg kerül, amely kimagasló védelmet biztosít. A szuperkönnyű és egyben rendkívül sűrű szövet megakadályozza az úton fekvő tárgyak, így a tövis vagy szilánk behatolását a köpenyszerkezetbe, a defektmegelőzés mellett a köpenyszerkezet rongálódása ellen is véd.

A Correre árszintjén ennyi fejlett technológia párját ritkítja, a távol-keleti gyártó legmagasabb szintű minőség-ellenőrzés rendszere és fejlett gyártókapacitása garancia arra, hogy ez a modell a profi versenysport szintjén is beváljon.

Jellemzők:

  • magas minőségi és technológiai szintet képviselő versenycélú országúti gumiköpeny
  • Dual Compound gumikeverék
  • hajtogatható, kevlárszálas kivitel
  • 120 TPI szövetsűrűség
  • EPS-defektvédelem
  • 23 mm-es szélesség
  • 230 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 8790 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo