fbpx

Continental Touring Plus külső gumi

A Continental Plus modellcsalád külső gumijai hatékony védelmet nyújtanak a defekt ellen, mindazonáltal a menettulajdonságai is kiválóak. A német gyártó most bemutatott Touring Plus modellje általános felhasználásra készül, a mindennapos közlekedéstől a túrázásig; a „defektmumust” kiiktatva pedig problémamentes kerékpározást biztosít.

Continental Touring Plus
Szerencsére egyre nagyobb igény mutatkozik az általános kerékpározást szolgáló köpenyek iránt, és ezt a Continental a lehető legmagasabb szinten képes kiszolgálni. Számos fejlesztés történt ezen a vonalon, és mára Nyugat-Európában a kerékpár kétségtelenül a modern közlekedés meghatározó elemévé vált. Ennek szellemében készül a Continental egyik legsokrétűbb köpenymodellje, a Touring Plus.

A Touring Plus a valaha gyártott egyik legmegbízhatóbb gumiabroncs, magas minőségi szintet képvisel, megerősített, mindazonáltal finom szövetszerkezettel rendelkezik. A maximális defektbiztosságot a futófelület alatt alkalmazott “Plus Breaker” réteg szolgáltatja. A Plus Breaker egy rugalmas, és rendkívül ellenálló alapanyag, az utakon található szokványos „szemét” számára áthatolhatatlan. Tesztek alapján nemcsak az üvegszilánknak, hanem például a rajzszögnek is ellenáll!

A Plus Breaker rugalmassága, és a köpeny igényes szövetszerkezete egyértelműen segít a defektek kiküszöbölésben, mindazonáltal a menettulajdonságok javítása és a gördülési ellenállás csökkentése terén is fontos tényező. A defektmentesítő réteg a futófelület egészét körbeöleli, a középső sima futóél csökkenti az ellenállást, amíg a finoman laminált oldalminta biztos tapadást tesz lehetővé.

Tehát a Continental egyik legnépszerűbb köpenytípusa immár „páncélozott” kivitelben kapható. Kerékpárunkra felszerelve problémamentesen közlekedhetünk, túrázhatunk, és mivel gumiösszetétele rendkívül tartós, tehetjük mindezt kilométerek ezerein át, napsütésben, esőbe, hóban, hőségben vagy fagyos hidegben! A Touring Plus több kerékmérethez és szélességhez elérhető, 28-tól egészen 42 mm-ig. Érdemes kombinálni a Hermetic Plus tömlővel, amely nemcsak ellenállóbb a szúrásokkal szemben, hanem hosszabb ideig megtartja a légnyomást, így kevesebb időt kell pumpálással tölteni!

Jellemzők:

  • bombabiztos Plus Breaker defektgátló réteg
  • kiváló menettulajdonságok
  • fokozott stabilitás a kanyarokban
  • tartós gumiösszetétel
  • többféle kerékmérethez és szélességben kapható
  • 585 grammtól

Ajánlott fogyasztói ár: 9332 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo