fbpx

Continental Hermetic Plus belső gumi

A Continental Hermetic Plus tömlő hatékony fegyver a kerékpározás egyik legnagyobb nehézségével, a rettegett defekttel szemben. A német gyártó „Plus” modellelnevezése minden esetben a defekt megelőzésében nyújt segítséget, a legmagasabb technikai szinten szolgálja az általános kerékpározás igényit. Mindemellett fokozott tömítésbiztosságával a Hermetic Plus a gyakori pumpálás szükségességét is kiiktatja, tehát igen praktikus a mindennapi kerékpárhasználat során.

Continental Hermetic
A kerékpáros közlekedés elősegítése érdekében számos jelentős fejlesztést mutatott be a kerékpáripar egyik legismertebb márkája, németországi Korbach-ban nemcsak fejlesztő munkát, hanem fizikailag termelést is végző Continental. Ha azt szeretnénk, hogy egyre több közlekedő válassza a kerékpárt, célszerű megszabadítani őket annak egyik fő nehézségétől, a defekt által okozott kellemetlenségtől. A Hermetic Plus tömlő részben ebben kap főszerepet: speciális rugalmas gumiösszetétele és megnövelt vastagsága révén jobban ellenáll mind a szúrásos, mind a vágásos vagy becsípődéses sérülésnek.

Emellett a speciális Hermetic Plus kialakítás további előnye a fokozott tömítőképesség. Ez kétségtelenül praktikus használatot tesz lehetővé: ritkábban kell a guminyomás visszaállításával vesződni, hónapok telhetnek el anélkül, hogy a pumpa a kezünkbe kerülne. A mindennapos közlekedés vagy túrázás során ez fontos szempont, egyben a gondtalan, praktikus kerékpárhasználat egyik kulcsa.

A Hermetic Plus többféle kerékmérethez és köpenytípushoz alkalmazható, számos változatban áll rendelkezésre. A külső gumikba integrált defektgátló technológiával párosítva pedig akár virtuális defektmentességet is biztosíthat.

Jellemzők:

  • speciális gumiösszetétel a defektbiztosság és a nyomás megtartása érdekében
  • megnövelt falvastagság
  • a menettulajdonságokat alig befolyásolja
  • tartós alapanyag
  • többféle kerékmérethez és köpenyszélességhez kapható
  • 220 grammtól

Ajánlott fogyasztói ár: 1968 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo