fbpx

Btwin 500 láb- és karmelegítők

Amikor reggel hűvös időben elindulsz bringázni, de pár óra múlva már elég a rövid ruha, akkor a kar- és lábmelegítők fognak neked megoldást jelenteni arra, hogy ne kelljen egy komplett ruhaszettet magaddal vinni.

Bár a kar- és lábmelegítők teljes mértékben nem pótolják a hosszú mezt és nadrágot, viszont változó időjárási körülmények között viseletük rendkívül praktikus, ha melegünk van bármikor levehetjük őket és a zsebünkben könnyedén elférnek, ha viszont fázunk felhúzhatjuk lábunkra illetve kezünkre.

A Btwin 500 kar- és lábmelegítők a melegebb fajtából valók, belsejük bolyhos polár anyagból készült, ami jól tartja a hőt. Őszi-tavaszi időben nem kell aggódnunk, hogy fázni fog bennük a karunk és a lábunk. Ráadásul ha megázunk vagy beleizzadunk akkor is gyorsan megszáradnak.

Az emberi anatómiát figyelembe véve tervezték őket, a karmelegítő és a lábmelegítő is jobb illetve bal kéz/láb specifikus, ezt belül “R” (right=jobb) és “L” (left, bal) betűk jelölik. A lábmelegítőn kifejezetten látszik, hogy kerékpározáshoz készült darabról van szó, mivel enyhén hajlított lábállásban illeszkedik gyűrődés mentesen. A karmelegítőn és a lábmelegítőn is szilikoncsík felel azért, hogy kerékpározás közben ne csússzanak le, viszont nem vágják a végtagjainkat.

Minden kerékpáros ruhatárának elengedhetetlen része a kar- és lábmelegítő páros, átmeneti évszakokban vagy hűvös nyári reggeleken ott a helye a zsebekben (vagy a végtagokon). A Decathlon termékei rendkívül jó ár-érték arányúak, 6490 Ft-ért egy teljes szettet beszerezhetünk belőlük, de külön-külön is megvehetjük őket.

(A méretezésre figyeljünk oda, a lábmelegítő vékonyabb combhoz készült, ezért mindenképpen próbáljuk fel vásárlás előtt!)

Jellemzők:
-Hűvös időre készült kar- és lábmelegítő
-Bolyhos polár anyag, ami megvédi végtagjainkat a hidegben
-Könnyen fel- illetve levehető
-Szilikon csík a bicepsznél és a combon, hogy ne csússzon le
-Anatómiailag tervezett, külön jobb kézre/lábra és bal kézre/lábra
-Gyorsan száradó anyag
-Kis helyen elfér, bármikor magunkkal vihető

Ajánlott fogyasztói ár:
Karmelegítő: 4 990 Ft
Lábmelegítő: 5 990 Ft

További információk a karmelegítőről ITT, a lábmelegítőről ITT.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo