fbpx

Bottecchia Verde Natura 220/223 városi kerékpár

A Bottecchia Tempo Libero nevű sorozatában a mindennapi kerékpáros közlekedésre leginkább alkalmas modelleket kínálja. Megbízható, strapabíró, és a most bemutatott Verde Natura 220/223 modellszéria esetében divatos, elegáns kerékpárokat kapunk, ahol a kerékpározás valódi célján – a közlekedésen – van a fő hangsúly.

02_Bottecchia_220_barna_fehér
A Tempo Libero koncepción belül a hosszú dicső múltra visszatekintő patinás olasz márka a Verde Natura szegmensbe helyezte azon modelleket, amelyek a kerékpározás szabadságát testesítik meg. Pontos felhasználás szerinti skatulyákkal nem is érdemes próbálkozni a Verde Natura esetében: van bennük tipikus városi kerékpárokra jellemző vonás, de a hétvégi önfeledt kirándulások élménye sem áll messze tőlük. És habár a Bottecchia márka kétségtelenül a profi versenysportban bizonyított modelljeiről híres, az olasz gyártó a most bemutatott kerékpárokkal ékesen bizonyítja nem kizárólag a borotvált lábakról és az eszeveszett sebességről szól a bicajozás!

03_Bottecchia_223_fehér_barna
A környezettudatos mobilitás jegyében a legtöbb Verde Natura modell a természet színeit tükrözi. Az elegáns és stílusos megjelenés mellett a kényelmen és a biztonságos közlekedésen van a fő hangsúly: a rajtuk elfoglalt testhelyzet tág határok közt állítható, az áttételezés megfelelően széles a toszkán borvidék dimbes-dombos mellékútjaihoz, a kiegészítők teljes skálája a sárvédőktől a világításon és az integrált lakaton keresztül a speciális fényezést kapott csomagtartókig és nadrágszárvédőig biztosítja, hogy a kerékpáros kalandok során soha ne legyen hiányérzetünk.

03_Bottecchia_220_fehér_barna
A 220/223 modellcsalád mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az öt rendelkezésre álló modellből egytől egyig sugárzik a mediterrán stílus, az elegancia, így aki ilyen kerékpárra ül, lépten-nyomon az élet örömét sugározza a világ felé. Nem állítom, hogy kizárólag bőrcipőben, zakóban alatta kigombolt ingben pattanhatunk a Verde Natura nyergébe, de mindenképpen megfontolnám, hogy miként öltözzek az alkalomhoz: hogyan legyek egyaránt elegánsan divatos és laza!

02_Bottecchia_223_barna_fehér
Ha most valaki pontos technikai paramétereket, alkatrészleírást és geometriai táblázatot vár el a bemutatótól, annak a Verde Natura 220/223 nem feltétlen ajánlható. Másoknak viszont első látásra szerelem – ebben az esetben pedig minek a sallang? Ezek a kerékpárok a jól megválasztott alkatrészeknek köszönhetően garantáltan jól működnek, hajthatjuk őket lassan vagy akár gyorsan, a fék pedig bármikor biztosan megállít. A három rendelkezésre álló vázméret közül mindenki egyértelműen megtalálja a számára megfelelőt.

04_Bottecchia_223_fehér_lila
És ha a lelkes olvasó megtekinti a hazai forgalmazó honlapján a „Classic” sorozatot, talán a váltórendszert is szívesen „beáldozza” a letisztult formavilágért és vegytiszta eleganciáért cserébe!

Ajánlott fogyasztói ár: 129.900 Ft.

További információ a Tempo Libero sorozatról a forgalmazó oldalán.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo