fbpx

BikeFun Vision fejvédő

A BikeFun alkatrészek és kiegészítők méltán népszerűek hazánkban, minőségükkel, megbízhatóságukkal és kiváló ár/érték arányukkal nehéz versenybe szállni, ráadásul nagy számú kerékpár-kereskedésben megvásárolhatók. Több éve bizonyított, közkedvelt darabok, döntően kiváló értékarányuk miatt választják a honi kerékpárosok, mindazonáltal a most bemutatott Vision modell technikai “tudására” sem lehet egyszerűen legyinteni!

bikefun_vision_2“Megfelelő szellőzés, minőségi kidolgozás, barátságos árcédula”

Az új BikeFun Vision modellel a márkakép némileg tovább finomodhat, hisz közel a prémium modellekkel egyenértékű technikai paraméterekkel rendelkezik, mint például az EPS+PC In-mold szerkezet vagy a HeadLock 4 állítórendszer. Univerzális felhasználásra tervezett, kiválóan szellőző, sportos, divatos prémium szintű bukósisakmodellről van szó, 21 darab nagyméretű, az optimális szellőzés szempontjából elhelyezett szellőzőnyílás biztosítja a bőséges légáramlást.

bikefun_vision_4A fejlett HeadLock 4 rögzítőrendszernek köszönhetően egyszerűen, kényelmesen, akár egy kézzel a fejméretre és -formára igazítható, a sild pedig igény esetén könnyen felszerelhető vagy eltávolítható. A Vision két színben kapható, így kerékpárod vagy ruházatod megjelenésével is harmonizálható.

bikefun_vision_5“Kiválóan működő HeadLock 4 állítórendszer”

A divatos megjelenésű Vision külsője a jól csengő márkák modelljeit juttatta eszünkbe, kidolgozása példaértékű, a technikai szintnek megfelelő. A Vision szivacsbetétje is fejlett “Cool Comfort” típus, három részből áll, természetesen kivehető, mosható. Külön örültünk, hogy a BikeFun eme fejvédőmodellje két méretben kapható, így nemcsak az átlagos kobakméretűekre illik tökéletesen, hanem majdnem minden kerékpáros megtalálhatja a számára kényelmes, legpontosan illeszkedő változatot.

Alkalmazott technológiák:

  • High density EPS + PC szerkezet
  • HeadLock 4 rögzítőrendszer
  • 21 szellőzőnyílás
  • háromrészes „Cool Comfort” szivacsbetét
  • M (55–58 cm) és L (58–61 cm) méretben
  • mindössze 275 g

Ajánlott fogyasztói ár: 9.900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

bikefun_vision_6

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo