fbpx

BikeFun Target EL kerékpáros szemüveg

A BikeFun Target EL egy minden igényt kielégítő kerékpáros szemüveg, tartaléklencsékkel rendelkezik, így bármilyen fényviszonyok közt optimális védelmet, szűrést és kontrasztot biztosít.

A Target kiváló keretalapanyagot és polikarbonát lencsetechnológiáját alkalmaz, kialakítása biztosítja a megfelelő szellőzést, a csúszásgátló, ergonomikus orr- és fültámasz pedig a kényelmes viseletet tesz lehetővé. A kidolgozás minőségére sem lehet panasz, a lencsék pedig könnyen cserélhetők, akár egy “technikai pihenő” keretében válthatunk a fényszűrés intenzitásán.

bikefun_target_szemcsi_5
Talán mondani sem kell, hogy a kerékpározás során mennyire fontos a szem védelme. Rossz belegondolni abba a kellemetlen helyzetbe, ha nagy sebesség mellett egy bogár csapódik a szemgolyónak, ezzel csökkentve vagy akár elveszítve a látóképességet. Fejvédő és szemüveg mindig legyen rajtunk, persze nem mindegy, hogy milyen!

A nagyobb lencsével rendelkező kerékpárspecifikus szemüvegtípusok jobban védenek a bogaraktól, portól, a cserélhető lencsés modellek pedig lehetővé teszik, hogy ne csak „napszemüvegként” funkcionáljon, hanem az erdő mélyén, szürkületben vagy rossz időjárásban is védje a szemet, speciális lencséjével akár emelje a kontrasztot. Az összes fenti ajánlásnak megfelel a most bemutatott Bikefun Target modell, amely a modern, stílusos formatervezés és színválaszték mellett meglepően kedvező árfekvésben kapható.

bikefun_target_szemcsi_1A Target alaplencséje #3 kategóriájú S20 füstszínű polikarbonát, a sárga színű #1 kategóriás fényáteresztő képességű pedig felhős időjárásban, erdőben, ködben fokozza a kontrasztot. A #0 kategóriás maximálisan fényáteresztő képességű átlátszó lencse sötétben biztosítja a szemek számára ilyenkor is fontos védelmet. Mindhárom lencse 100% UV védelemmel rendelkezik, torzításmenetes és a karcolódás megakadályozó bevonatot kap. A szemüveg mellé jár mikroszálas törlőkendő, ilyen anyagból készült tasak, valamint kemény tok.

Ajánlott fogyasztói ár: 8.990 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo