fbpx

BikeFun Pole sportszemüveg

Elsőrangú optikai tulajdonságokkal rendelkező, 100%-os UV-védelmet biztosító, divatos, többcélú és kényelmes sportszemüveget keresel? A BikeFun Pole a kedvező ár mellett az összes fenti kívánalomnak maradéktalanul megfelel.

bikefun_pole_3Bicajozáshoz ideális az olyan sportszemüveg, amely a maximális periférialátás biztosításához a szemet körülöleli, lencséje pedig kellően nagy a szem teljes körű védelme érdekében. Pontosan ilyen a BikeFun Pole modell, emellett modern, stílusos formatervezés és színválaszték jellemzi, hatékony védelmet biztosít mind a bogarak és porral szemben, továbbá bármilyen szabadtéri tevékenység során biztosítja a 100%-os UV-szűrést. A szuperkönnyű Grillamid TR90 keret a legjobb sportszemüveg-technológiát képviseli, a bevonattal rendelkező, kiváló optikai tulajdonságokkal ellátott lencséje felül szellőző nyílásokat kapott a párásodás elkerülése és a befülledés elkerülése céljából.

A Pole a divatos megjelenés és a magas technikai színvonal mellett a kényelmet is előtérbe helyezi: a csúszásgátló betétek a szárakon, illetve az állítható orrtámasz segít a személyre szabásban, az intenzív mozgás során pedig megakadályozza az elmozdulást.

Nemcsak a keretszínben tér el a két rendelkezésre álló Pole-változat, hanem a lencsetípus és fényszűrésfaktor is különböző: a fekete változat füstszínű polikarbonát lencsével, #3 fényáteresztő képességgel, “Siver Mirror” bevonattal, a zöld változat világosabb polikarbonát lencsével #1 fényáteresztő képességgel és S20 bevonattal rendelkezik. A 100%-os UV védelem mindkettő esetében egyformán biztosított. A tárolás és a tisztítás megkönnyítése érdekében kemény tokot, illetve mikroszálas tároló tasak és törlőkendő is kapunk a Pole-hoz.

bikefun_pole_4Jellemzők:

  • csúcstechnológiát képviselő, szuperkönnyű Grillamid TR90 keret
  • csúszásgátló betétek a szárakon
  • állítható orrtámasz
  • remek szellőzést biztosító kialakítás, felül szellőzőnyílásokkal ellátva
  • fekete változat füstszínű polikarbonát lencsével, #3 fényáteresztő képességgel, “Siver Mirror” bevonattal
  • zöld változat világosabb polikarbonát lencsével #1 fényáteresztő képességgel, S20 bevonattal
  • 100% UV védelem
  • védelmet biztosító keménytok
  • mikroszálas tároló tasak és törlőkendő

Elérhető színek: zöld és fekete

Ajánlott fogyasztói ár: 6.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

bikefun_target_szemcsi_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo