fbpx

Bell Volt fejvédő

bell_volt_1A Bell Volt az amerikai fejvédőgyártó technológiai zászlóshajója és egyben a profik sisakja, mely a Tour de France-on és a Mountainbike XC világkupán egyaránt otthon van. A világ legelső kerékpáros fejvédő gyártója már bő 40 év gyártástapasztalattal maga mögött, frissen fejlesztett kiváló technikai megoldásokkal előzi be a „fiatal” gyártókat. Érdemes tudni, hogy a legnagyobb fejvédő márka a versenysportban, a Giro is a Bell tulajdona, fejlesztőgárdájuk közös, legfeljebb a piaci szegmenst eltérően fedi le a két testvérmárka.

A Volt több fronton is beelőzi a konkurenciát: az új Twin Axis Gear (TAG) illesztési rendszer a bevált és egy kézzel kezelhető GPS-rendszer továbbfejlesztése Függőleges és vízszintes állíthatósága révén lehetővé teszi az optimális és problémamentes illesztést. A fokozott kényelem érdekében a rendszer karjai gumibevonatúak. A sisakhéjban habosított karbonszálak (Composite Fiber Intakes) gondoskodnak a maximális stabilitásról és merevségről. A menetszelet is hatékonyan bevezetik a sisakba, ezáltal még jobb hőtést biztosítva. A külön a Volt számára fejlesztett Jet Ventilation rendszer egy nagyon kényelmes szellőzőrendszer, 22 nyílással, minden eddiginél hatékonyabb hűtéssel.

bell_volt_7Számos színkombinációban kapható, köztük a Saxo-Bank csapatszínre festett változat is elérhető a BikeStore24.hu webshopban. Az összes Volt modell silddel kerül forgalomba, azaz a kerékpáros dönti el, hogy szüksége van-e rá vagy sem: esetleg montizni ugyanabban a sisakban tud, mint országúton suhanni. A Volt klasszikus megjelenést biztosít, ami elvárható egy ilyen múlttal rendelkező gyártótól. A beállítás valóban pofonegyszerű, és olyan fejformákra is jól adoptálható, amelyre más gyártók fejvédői nemigen.

bell_volt_4


bell_volt_2Jellmzők:

  • CE EN1078, CPSC tanusítvány
  • fakultatív rövid sild
  • Cam-lock csat a fülpántnál
  • nedvelvezető X-Static belső szivacsozás
  • Jet Ventilation hűtés
  • 7 színben
  • 280 grammos tömeg
  • 22 nyílás
  • 3 méretben: Small 51-55 cm; Medium 55-59 cm; Large 59-63 cm

[divider scroll_text=”Bell Volt”]

Ajánlott fogyasztói ár: 61.200.- Ft

Bikestore24.hu ár: 54.900.- Ft

További információ a webshop honlapján

[divider scroll_text=”Bell Volt”]

bell_volt_3Egy kis Bell történelem:

Az 1954-ben alapított amerikai Bell volt az egyik első cég, amely fejvédőt húzott a kerékpárosok fejére, neve a biztonságos kerékpározás szinonimája. Később a bukósisakgyártó legenda és a feltörekvő „honfitárs”, a Giro ádáz harcot vívott a kerékpárosok kegyeiért, de 2003-ban a Bell véget vetett a háborúnak, felvásárolva a friss erőt – akár saját kárára is – annak divatorientált, prémium modelljeit fejlesztette gőzerővel. A „tulaj” márkanév a háttérbe vonult, megpihent, de az utóbbi években fokozatos visszatérésnek lehetünk szemtanúi.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo