fbpx

Bell Splash gyermekfejvédő

Fontos, hogy már a kezdetektől ösztönözzük a gyermeket a biztonsági felszerelés rendszeres viselésére. Ha már három éves korában megszokja, hogy bukósisakban kerekezik, akkor később nem kell meggyőzni a fejvédő fontosságáról. Az amerikai Bell a piacon elsőként kínált kerékpáros fejvédőket, tehát kellő tapasztalattal rendelkezik a célnak és korosztálynak megfelelő sisak megtervezéséhez. Az új Splash modell számos technológiát alkalmaz, így például lehetővé teszi a gyermeksisak villámgyors felhelyezését. Az izgő-mozgó apróságok esetében – akik általában türelmetlenek is – ez mindenképpen a leghasznosabb „funkciók” egyike!

bell_splash_main

bell_splash_5A One-Step Fit Technology lehetővé teszi, hogy többféle fejkörátmérő esetében egy mozdulattal szorosra állítható legyen a fejvédő. 46-50 cm méret több éves használatot tesz lehetővé: általában már 3 éves korban alkalmazható a Splash és akár kiskamaszként is még megfelelő méretű. A lényeg, hogy a gyermeken nemcsak rajta van a sisak, hanem HELYESEN is viseli a fején – erről a szülőnek kell gondoskodni, megtanítani a sisak megfelelő használatára. A gyorsállítás funkciót egészíti ki a fejvédőbe integrált hátsó LED-villogó, ez a beállításra szolgáló tekerőtárcsa két oldalán kap helyet, fokozva a láthatóságot és biztonságot.

bell_splash_4A Splash a felnőtteknek tervezett „bukókhoz” hasonlóan fejlett technológiai megoldásokat alkalmaz, így a külső borítás Microshell alapanyag, a belső ütéscsillapító EPS-hab. 7 db szellőzőnyílás gondoskodik a megfelelő hűtésről a forró nyári napokon. Bogárhálót is kapott a Splash, így remélhetőleg ritkábban kell a sisakot levenni, bár a gyorsrögzítésnek köszönhetően az sem egy túl bonyolult mutatvány! A beépített sild pedig az árnyékolás mellett „menő” megjelenést ad viselőjének.

bell_splash_3Ha már a megjelenésnél tartunk: kerékpározás megszeretése a gyermek számára részben a motiváción múlik. Ha barátai irigykedve nézik, kétségtelenül gyorsabban tanul, lesz kedve gyakorolni, kísérletezni, szívesen megy rövidebb „túrára” szüleivel. A motiváció jó eszköze a gyermek számára vonzó bukódizájn: a Splash számos rajzfilmfigurás változatban elérhető, mind „menő”, és adott a választás lehetősége. Rendeljünk hozzá még egy hasonlóan motiváló biciklis kesztyűt, és a gyermek egyenesen profi kerékpárosnak érzi magát!

Jellemzők:

  • Microshell héjalapanyag
  • One-Step Fit Technology gyorsrögzítés
  • univerzális méret (46-50 cm)
  • többféle színben
  • 300 grammos tömeg

[divider scroll_text=”Bell Splash”]

Bikestore24.hu ár: 10.700.- Ft

További információ a webshop honlapján

bell_splash_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo