fbpx

Answer Enduro kesztyű

Miről ismerszik meg egy kiváló extrém MTB-felhasználásra tervezett kesztyű? A válasz a most bemutatásra kerülő Answer Enduro modellen kiválóan illusztrálható, amely minden tud, amit a dinamikusan fejlődő MTB Enduro stílus a kesztyűtől megkövetel!

answer_gloves_teal_yellow
Az egyéb kerékpáros kiegészítő termékek mellett meglepően széles montis ruházati választékot biztosító legendás Answer márka a Manitou-val együtt immár a Hayes csoport részét képezi, tehát a pótolhatatlan tapasztalatot és szakismeretet immár stabil háttér és erős fejlesztőgárda egészíti ki. Ennek tükrében alig meglepő, hogy az MTB alapköveit lerakó márka újra irányt mutat a kerékpár-kiegészítők világában, maximálisan megfelelve a legújabb montis stílusoknak és igényeknek.

A bemutatást az Answer Enduro kesztyű esetében a megjelenéssel kezdjük. Aki a mostani Trendelő összes termékét egyben látta, elsőre ezt a kesztyűk emelte ki mustrára. Az Enduro modell bizonyítottan ellenállhatatlan! Ezzel kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy a diszkrét, stílusos „telitalálat” dizájn nem légből kapott: az Answer kormányokból, alkatrészekből és ruházatból színben passzoló komplett szettet is összeállíthatsz.

answer_Enduro_glove_white
Az Answer Enduro kesztyű vonzereje a külcsínnel még távolról sem ér véget: igényesen kidolgozott darab, szabása követi a kéz anatómiáját, kitűnően illeszkedik a kézfejre, és akkor sem gyűrődik, amikor a kormányra fogunk. Mindez köszönhető az ujjperceknél elhelyezett hajlítást könnyítő betéteknek, illetve az anatomikus, ívesre varrt ujj-kialakításnak. Ez a technológia lényegében a csuklós városi busz „kesztyűmegfelelője”!

Az Answer Enduro tenyérrésze egyszerre strapabíró, könnyű és vékony, alapanyaga speciális műbőr, felsőrésze minden irányban rugalmas, jól szellőző, ellenálló szövetanyag, számos megerősítéssel és protektorral felvértezve. A markolattal érintkező felület a közvetlen irányítás elősegítése érdekében a lehető legvékonyabb. A tapadást az anyag megvastagítása nélkül a középső ujj végén elhelyezett szilikonnyomat is segíti. Tehát egyszerre élvezhetünk közvetlen irányítást, illetve a speciális műbőr alapanyagnak köszönhetően biztos fogást, ami ugyebár az Enduro stílus alfája és omegája.

answer_Enduro_glove_red
Az Answer Enduro-n alkalmazott varrások tetszetősek, szolidak, precízen kialakított elhelyezésüknek köszönhetően nem nyomják a bőrünket, még úgy sem, hogy a nagyobb igénybevételnek kitett helyeken a kesztyűt dupla varrások erősítik. A záródás Velcro-tépőzár nélkül történik, köszönhetően a már említett rugalmas alapanyagnak, illetve a mandzsettánál alkalmazott két elasztikus elemnek.

Az Ax Suede betét a hüvelyk- és mutatóujjon az érintőképernyős eszközök kezelését is lehetővé teszi, így az Answer Enduro „személyében” egy valóban modern kesztyűt kapunk. Mint ahogy az a leírásból és a képekből látható, ezt a modellt nagyon meg lehet szeretni, és utána már nem is szívesen húzunk fel más kesztyűt a keményebb terepen történő száguldozásokhoz. Mi a titka? Kényelmes, vékony, kiváló tapadással rendelkezik, jól szellőzik, emellett megfelelő védelmet biztosít az enduro-kalandokhoz.

Jellemzők:

  • strapabíró és könnyű MTB kesztyű
  • a sikeres „Fall Line” sorozat utódja
  • speciális műbőr tenyérrész
  • ellenálló és „lélegző” szövet felsőrész
  • kiváló rugalmasság
  • tépőzár nélküli rögzítés
  • Ax Suede betét a hüvelyk- és mutatóujjon az érintőképernyős eszközök kezeléséhez
  • anatomikus, ívesre varrt ujj-kialakítás
  • hajlítást könnyítő betétek az ujjperceknél
  • többféle színben és méretben kapható

Ajánlott fogyasztó ár: 9 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo