fbpx

Akciós WTB termékek: WTB Moto Race/Comp köpeny és Frequency abroncs

frequency_2A kerékpáros szezon kellős közepén hihetetlen ajánlattal állt elő a WTB hazai forgalmazója: 25-40%-os árengedményt ad két kiváló termékre, amelyekhez már csak egy agyszett és küllő szükséges, hogy versenyszintű, pillekönnyű, erős és tartós kerékszettel vágjunk neki a nyári versenyeknek, teljesítménytúráknak, vagy egyéb nagy kihívásoknak!

Az épített kerékszettek korszakában nagy kincs a külön kapható abroncs, amelyből egyedi, az igényeknek és felhasználási célnak legjobban megfelelő kerék fűzhető. Még ritkább az olyan modell, amely ezen felül könnyebb és igényesebb megmunkálással készül, mint a legtöbb gyárilag fűzött kerékszettek abroncsa. A WTB Frenquency pont ezt a tátongó űrt tölti be! Idestova fél évtizede gyártják, így legendás modellnek számít a Frequency, sokan esküsznek rá tartóssága, stabilitása, tubeless rendszere és kidolgozása okán. Mindehhez a manapság egyre szűkülő felniválasztékhoz viszonyítva versenyképes tömeg párosul. A tömítőszalag és -folyadék használata további súlycsökkentést tesz lehetővé, így a Frenquency-vel csodálatos könnyű, merev és erős kerékszett építhető.

Etalon kidolgozás, hegesztett illesztés, UST-kompatibilitás és alacsony tömeg

Etalon kidolgozás, hegesztett illesztés, UST-kompatibilitás és alacsony tömeg

Az abroncs szerkezete a WTB által alkalmazott I-Beam technológiáját alklmazza, azaz függőleges irányban is tartalmaz belső merevítést – nemcsak a szokásos oldalkamrákat. A 4D küllőfuratok biztosítják a UST-kompatibilitást, a hegesztett illesztés, illetve a WT69 aluötvözet alapanyag pedig a tartósságért és stabilitásért felel. A Frequency alkalmas mind a kisebb igénybevételt jelentő Cross Country, mind All Mountain szakágakhoz is.

UST-kompatibilis, I-Beam belső szerkezettel, amely a lehető legnagyobb oldalirányú merevséget teszi lehetővé...

UST-kompatibilis, I-Beam belső szerkezettel, amely a lehető legnagyobb oldalirányú merevséget teszi lehetővé…

  • Felhasználási terület: XC/Maraton versenyzés
  • Súlya: 385g (!)

[divider scroll_text=”WTB Moto Race/Comp Frequency”]
Az akció keretei közt elérhető változat:

WTB Frequency i-19 26″ TCS abroncs, 32 furat, ár 11.900 helyett 6.500 Ft (!)

[divider scroll_text=”WTB Moto Race/Comp Frequency”]
WTB Moto MTB köpenyek:

wtb_moto_3Cross country-tól egészen az All Mountain versenyzésig számos teljesítményorientált terephasználatra alkalmas az agresszív mintázatú, kiváló hírnévnek örvendő WTB Moto MTB köpenymodell. Számos kerékpárgyártó palettáján is megtalálható, népszerű, többcélú, megbízható darab kedvező tömeggel, kiváló tapadással.

wtb_moto_2

A WTB Moto Race TCS-kompatibilis, klasszikus kerek profillal rendelkezik, négyzetmintás, így mind sáros, mind laza terepen csillog, szövetszerkezete ellenben nem papírvékony, határozottan tartós, erős, így mind hosszabb távú versenyekre, mind nehezebb terepviszonyokhoz vagy teljesítményorientált túrázásra is ajánlott. Kivételes tapadással rendelkezik, erős oldalsó bütykeire támaszkodva magabiztosan és sarat megvető bátorsággal vághatsz neki az éles kanyaroknak. Sokan esküsznek arra, hogy ez az egyik legjobb választás a változó terepviszonyokkal rendelkező pályákra.

wtb_moto_4

Előnyei:

  • Extra könnyű, szuper gyors
  • Kitűnően viselkedik a sziklákon is
  • Stabil kormányzás a kanyarokban, öntisztító futófelület
  • 26×2.1 Race kivitel: 610 g, kevlar perem, DNA összetétel, 60tpi

[divider scroll_text=”WTB Moto Race/Comp Frequency”]
Az akció keretei közt elérhető változatok:

  • WTB Moto Race 2.1″, hajtogatós, Cross Country/All Mountain, ár: 10.800 helyett 8.000 Ft.
  • WTB Moto Comp 2.1 Cross Country/All Mountain, ár: 7.200 helyett 5.300 Ft.
  • WTB Moto Comp 2.3 Cross Country/All Mountain, ár: 7.200 helyett 5.300 Ft.

[divider scroll_text=”WTB Moto Race/Comp Frequency”]
További információ: wtb-bike.hu

wtb_st_2

[divider scroll_text=”WTB Moto Race/Comp Frequency”]
A WTB márkáról:

A WTB Marin County (Kalifornia) 1982-ben alapult, abból a meggondolásból, hogy tartós és megbízható termékeket állítsanak elő. Az eredeti WTB dolgozói csapat, egy Dirt egyesületből alakult ki és így kezdték el a tartós és működőképes komponensek fejlesztését saját csapatuk számára. Hamarosan ezután egy helyi vázépítőnél elkezdték, a saját kerékpárjukat WTB High-End alkatrészekkel felszerelni. A WTB képessé vált a saját versenyzőik lelkesedése által egy sikeres vállalkozást létrehozni. Ma a WTB egy világszerte működő vállalkozás. 30 évet követően a WTB egy kicsit megváltozott, a kis garázsból naggyá nőtte ki magát. Ami azonban nem változott, az a szenvedély a kerékpársport iránt és az elkötelezettség a kerékpársport közösség számára élethosszig tartó, megbízható, teljesítményerős alkatrészeket előállítani.

wtb_st_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo