fbpx

Abus Hyban városi fejvédő

Egyre többen közlekedünk kerékpárral, és ehhez egy olyan fejvédőre van szükség, amely egyszerre robusztus, illetve biztosítja a kellő szellőzést, továbbá azt sem árt, ha látványa nem a sportolást, hanem a inkább a divatos megjelenést juttatja eszünkbe.

37272_Hyban_green_01

Trendi megjelenés, megannyi szín, mindennapos közlekedésre specializált modell...

Trendi megjelenés, megannyi szín, mindennapos közlekedésre specializált modell…

Mindez idáig a kerékpáros sisakok fejlesztése két fő irányvonalat követett: a tervezők vagy a szellőzés maximalizálását célozták meg, vagy a gördeszkás/BMX-es vagány megjelenéssel párhuzamosan az ellenállóságot és a tartósságot helyezték előtérbe. Akármilyen furcsának tűnik, a kerékpáros fejvédő-technológiában a most bemutatott Abus Hyban az első fokozott légáteresztésű, ABS keményhéjú sisak!

A Hyban tehát a kerékpár-specifikus fejvédőtechnológia két legjobb tulajdonságát egyesíti: az In-Mold szerkezet által biztosított kiváló szellőzést, illetve az ABS kemény héjú sisakok robusztusságát és egyedi megjelenését. Ez avatja a Hybant egy rendkívül strapabíró hétköznapi sisakká, amely a gördeszkás/BMX-es “bilibukókhoz” viszonyítva a fejet is hatékonyan hűti.

Az ABS és az In-Mold technológiák forradalmi ötvözete...

Az ABS és az In-Mold technológiák forradalmi ötvözete…

A Hyban igazi mindenes fejvédő, integrált világítással, téli béléssel vagy éppen esőhuzattal is kiegészíthető, megannyi színben kapható, így optimalizálható mind az öltözethez, mind a kerékpárhoz. Állítórendszere pofonegyszerű, a pontos és biztos fejre igazításhoz nem kell szakértelem – akár a totál laikusnak is sikerülni fog. A Hyban sildje pont akkora, amely nem korlátozza a periférialátást, ellenben valamelyest óv az erős fénytől, a portól és bogaraktól. Az utóbbiakat ellen a bőséges méretű szellőzőnyílásokban elhelyezett háló is hatásos lehet. Már csak hab a tortán, hogy a Hyban sildje egyedülálló módon úgy távolítható el, hogy semmilyen konzolnyílás nem marad a sisak felületén, tehát nem lehet olyan érzésünk, mintha a sild nélkül valami hiányozna róla.

Egy városi fejvédő esetében nem árt az integrált világítás, illetve a jól elhelyezett fényvisszaverő elemek...

Egy városi fejvédő esetében nem árt az integrált világítás, illetve a jól elhelyezett fényvisszaverő elemek…

A fejlett biztonságtechnikáról méltán világhírű német gyártó kiterjesztette kínálatát a kerékpár-kiegészítők más területeire is: így több éve kínál a személyes biztonságot elősegítő fejvédőket. Az új Hyban modell forradalmi szerkezeti megoldása mellett több innovatív fejvédőmegoldást jegyez a cég: a magából a sisakból egyetlen mozdulattal elővarázsolható „szemüveg” például elnyerte az Eurobike Awards „Gold” fődíját is. Minden bizonnyal a Hybanra is hasonló fényes jövő vár: egyedi megjelenésével és a gazdag színválasztékával kifejezhetjük egyéniségünket, a kerékpáros közlekedés iránti elhívatottságunkat .

Tulajdonságok:

  • ABS kemény héjú technológia
  • Zoom-Lite rendszerű finombeállító rendszer, egyszerűen kezelhető beállító gombbal
  • félkör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében
  • 13 első és 5 hátsó szellőzőnyílásnak köszönhetően optimális légáramoltatás
  • kivehető és mosható betétek a kényelemért
  • puha tapintású pántok egyszerű csúsztatható állítási lehetőséggel
  • levehető napellenző
  • megannyi színben elérhető, optimalizálható öltözethez és kerékpárhoz!

Méretek: M (52-58 cm), L (56-61 cm)

Ajánlott fogyasztói ár: 16.820 Ft

További információ a forgalmazó honlapján.

Akár kerékpárunkhoz igazíthatjuk a Hyban megjelenését!

Akár kerékpárunkhoz igazíthatjuk a Hyban megjelenését!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo