fbpx

Rock Machine – Pedelec Parádé 2019

A Rock Machine története 1994-ben kezdődött Csehországban. A holland tulajdonosi szemlélet és a kiváló cseh ipar csodás ötvözete az elmúlt 25 év. A jeles évforduló kapcsán bátran állíthatjuk, hogy van mit ünnepelni, de a kemény munka és a fejlesztések nem állnak meg. A cél nem változott, továbbra is szem előtt tartják a hétvégi örömbringázás és a versenysport kiemelkedő igényeit is. Ennek megfelelőn széles és szerteágazó a kínálatuk, Magyarországon a Bike Logistics segít Neked, hogy átéld az élményt, vagy akár megnyerd a versenyt.

Az elmúlt 25 év rövid összefoglalója:

 

Az idei évben helyet kaptak a negyed évszázados fennállás tiszteletére elegáns feketébe öltöztetett, elektromos meghajtású limitált modellek,  mint például a BLIZZARD e90-27 25th Anniversary, amely a versenyeken már bizonyított FPS platformra épül, Shimano E8000-es minierőművel.

De ilyen a STORM e60-29 25th Anniversary is, saját fejlesztésű Sport Drive egységgel.

A lapozható online katalógust itt nézheted meg:

A Pedelec Parádé kiváló lakalom arra, hogy megismerd, kipróbáld ezen gyártó e-bike-jainak szerteágazó kínálatát. A következő kerékpárokat tudod majd tesztelni:

További modelleket is kiállítunk majd a parádén, amelyeket akár meg is vásárolhatsz!

 

Szintén a koprovnicei gyár terméke a Superior márka, mely egyértelműen a teljesítmény-orientált kerékpárosoknak szól. Természetesen a versenyzőknek szánt, kimondottan versenyzői igényeket kielégítő bringák mellett itt is megtalálhatóak az „átlag” felhasználók számára gyártott kiváló ár-érték arányú kerékpárok.

 

A Rockmachine és Superior márkákról még többet megtudhattok a weboldalukon. A Rock Machine Facebook és a Superior Facebook oldalainak követésével hasznos infók, csodás képek birtokosai lehettek, vagy felveheted velük a kapcsolatot.

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

Maradjatok velünk és figyeljétek a Pedelec Parádé rovatunkba bekerülő cikkeket, hogy megismerhessétek a kiállítókat, megkapjatok minden információt az eseményről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo