fbpx

M1 Sporttechnik – Pedelec Parádé 2019

A BMW bajor karbonbeszállítója idén megújítja az elektromos kerékpárok szupersportolóját.

Az M1 Spitzinget valószínűleg nem kell bemutatnunk az értő közönségünknek. Az elmúlt években többek között az Index és a Bikemag is tesztelte. Nyugodtan kattints a linkekre, mert úgy tűnik, hogy ez az extrém járgány mindenkit levett a lábáról!

Handrás tavalyi videója sokat elárul az élményről:

A kerékpár lelke a gyár mellett nem messzire található TQ-Systems vállalat 120Nm-es különleges motorja, mely akár 920W-ot is le tud adni, így a nyitott verzió 70 km/h feletti tempóra képes. Ehhez az őrült teljesítményhez különleges hajtómű is dukál, melynek működését az alábbi animációban tudod megnézni:

A 2019-es modellévre teljesen új Spitzing vázat kapunk. A Spitzing Evo akkuja bekerül a karbon vázba és a geometria is sokkal fejlődött. Ami nem változott: a brutális motorerő…

Pedelec Parádé kiállításra az összes M1-es bicajt elhozzuk. A EbikeShop webshopjában megnézheted az éppen készleten lévő kerékpárokat.

 

Sikerült szerezniük egy EVO prototípust is (ebből is az 5 milliós karbonkerekes EVO World Cup-ot), így ez is bemutatásra kerül majd!

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

Maradjatok velünk és figyeljétek a Pedelec Parádé rovatunkba bekerülő cikkeket, hogy megismerhessétek a kiállítókat, megkapjatok minden információt az eseményről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo